Ricky Gervais vraća se na voditeljsku pozornicu Zlatnih globusa – serijala.com
Trenutno čitaš
Ricky Gervais vraća se na voditeljsku pozornicu Zlatnih globusa

Ricky Gervais vraća se na voditeljsku pozornicu Zlatnih globusa

Britanski komičar, glumac i scenarist Ricky Gervais vodit će 73. po redu dodjelu Zlatnih globusa, najavljenu za 10. siječnja iduće godine. Posljednjih pet-šest godina njegovi najzapaženiji uspjesi uključuju vođenje Globusa 2010., 2011. i 2012. godine, a Gervais će ponovo imati priliku oteti pažnju dobitnicima ponekim uvredljivim i “kontroverznim” kontroverzama i šalama.

Nakon njegove trogodišnje vladavine — proporcionalno manje zanimljive kako su godine i ceremonije odmicale — podij su vrlo uspješno preuzele Amy Poehler i Tina Fey, vodivši prethodne tri dodjele.

Nominacije za sljedeće Zlatne globuse bit će objavljene 10. prosinca, a sama ceremonija dodjele nagrada na rasporedu je mjesec dana kasnije, 10. siječnja.

https://www.youtube.com/watch?v=3L-70rXsFLI

2 komentara
  • kad će gervais & merchant izbaciti neku novu seriju?vidim da je nova sezona karl pilkingtonovih avantura krenula, ali bez rickyeve zajebancije mi nije to to

  • Pilkingtonove avanture funkcionirale su jedino kada je bilo jasno da ga Gervais forsira da radi ono što ne voli – putuje u nepoznato. Pogotovo prva sezona “Idiot Abroad-a” gdje je Pilkington očito odmah u prvoj epizodi požalio što je pristao na avanturu i kao da je jedva izdržao do kraja sezone. Ok, na drugu je sezonu pristao zbog love, iako je na kraju prve rekao da neće nikad više, ali i dalje je funkcioniralo. Sada mi samo djeluje kao pohlepni idiot koji vrlo lako pristaje na kreveljenje.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861