Objavljene Emmy nominacije – serijala.com

Objavljene Emmy nominacije

Popis nominacija za ovogodišnje Emmye.

 1. Kain says:

  … Red je više bio da Neil Patrick Harris osvoji Emmy za HIMYM (na stranu to što je ova sezona bila… Diskutabilna, u najmanju ruku, on je uvek na visokom nivou). Go, Terry O’Quinn (i ostatak LOST bande) and Hugh Laurie (koji je, vala, zaslužio Emmy za Housea još pooooooodavno, a pogotovu ove sezone… Mada sve nešto mislim da će ga Cranston ponovo sjebati, kao prošle godine).

 2. Franko says:

  Ja pak mislim da NPH uopće ne zaslužuje Emmya ovu sezonu :( Živcirao me Barney prošle sezone.

 3. Marin123 says:

  Nezadovoljan sam.
  Zaboga, jesu li ti ljudi toliki debili da daju 19 nominacija za Glee?! I jedna im je previše. Damages je trebao dobiti više nominacija i definitivno za Dramu.
  Lost je isto dobio previše nominacija.

 4. Bianaconer says:

  Meni najgore što nema Fergusona u razno……. kategoriji :(( , Emmy-a za “Najbolji animirani program” nadam se ide za The Ricky Gervais Show.

 5. Rapttor says:

  Dexter i Breaking Bad nek osvoje sve sto mogu, a ovi ostali nek si razgrabe mrvice medu sobom. :P

 6. Kain says:

  I još bi da dodam da je nenominovanje Johna Noblea za ulogu Waltera Bishopa u Fringeu možda i najveći promašaj voljene nam Akademije ove godine (što dosta govori, s obzirom na to koliko ih je).

 7. TvMaster says:

  Jim Parsons (Sheldon), Bryan Cranston (Walter White) pobjednik 2009. ili Dexter (Michael C. Hall). Što se tiče nominiranih komedija gdje je Big Bang Theory i Two and a half men, ovo je užas što su nominirali. Breaking Bad i Dexter od drama. The Pacific normalno. I za kraj svima dragi Trinity neka pobijedi ;)

 8. (kv) says:

  Cek, malo mi fali interpunkcija. Ti stvarno zalis za Big Bangom i, najbolje od svega, Two and a Half Men?! Najvecim trashom od “humoristicne serije” na televiziji?
  Jos cu preskociti Big Bang posto je ekipa jako zagrijana za njega, iako je ovo bila najslabija sezona dosad, ali TAAHM? Jesi gledao sto osim tog dvojeg i Scrubsa?

 9. Preston says:

  John Noble nije na popisu za Ulogu Waltera Bishopa??!?!??

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *