Yahoo naručio SF komediju autora Freaks and Geeksa – serijala.com
Trenutno čitaš
Yahoo naručio SF komediju autora Freaks and Geeksa

Yahoo naručio SF komediju autora Freaks and Geeksa

Prije par dana, jedan od najpoznatijih internetskih kompanija Yahoo, je naručila dvije polusatne komedije, što označava njihov dolazak na tržište vlastitim serijama. Obje serije dobile su po osam epizoda u prvoj sezoni, a pretpostavlja se da će premijeru imati krajem ove ili početkom sljedeće godine. Serije ćemo moći gledati preko servisa Yahoo! Screen, prema sličnom sistemu kao i kod Netflixa – sve odjednom.

Prva serija, Other Space, je još jedna u redu od novih SF serija koje dolaze (ili su već tu). Ali ovaj put nam, prema riječima autora, dolazi smiješna SF komedija o grupi svemirskih istraživača. Naime, serija je smještena u budućnosti kad je čovječanstvo osvojilo cijelu galaksiju te mu je u njoj postalo – dosadno! Tako grupa istraživača slučajno pronađe prolaz u opasniji paralelni svemir pa se pokušava vratiti nazad. I treba spomenuti da je producent serije Paul Feig, koji je poznat kao tvorac kratkotrajnih Freaks and Geeks, redatelj nekoliko epizoda Mad Mena, The Officea i Arrested Developmenta te filma Bridesmaids. 

Druga serija, Sin City Saints, je malo drugačija. Radnja je smještena u Las Vegasu, gdje Jake Tullus, tajkun iz Silicijske doline, kupuje profesionalni košarkaški tim. Iako mu je to bio san već duže vrijeme, uskoro shvaća da je pogriješio… Seriju će producirati Mike Tollin (Smallville) i Bryan Gordon (The Office). Yahoo je već od prije distribuirao originalni televizijski sadržaj, ali dosad se radilo o kratkim web serijama.

2 komentara
  • next google izbacuje svoje serije…u iscekivanju wikipedie i facebooka…

    šalu nastranu..ovo postaje zajebana situacija..mislim da je ovdje netko komentirao nakon najave microsofta i xboxa za novu seriju,kako ce biti potrebno hrpa racuna i box-eva da bi mogao pratiti više novih serija..naravno govorimo o legalnom..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861