Video: Nedostaje li vam Dadilja? – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: Nedostaje li vam Dadilja?

Video: Nedostaje li vam Dadilja?

Frustrirani jer RTL nije po 29. put reprizirao Dadilju? Nema problema. Sutra (u SAD-u, naravno) kreće novi sitcom Fran Drescher, Happily Divorced, u kojem Drescher glumi razvedenu ženu koja još uvijek živi sa svojim bivšim suprugom – homoseksualcem. 

Ideja sitcoma bazirana je na Drescherinoj pravoj vezi i braku sa Peterom Marcom Jacobsonom, od kojeg se razvela 1999. nakon 21 godine braka, a Jacobson se lani deklarirao kao homoseksualac. Nakon dva desetljeća svakodnevnog slušanja nazalnog Franinog glasa, to zvuči kao logičan slijed događaja. Dvojac je i dalje u dobrim odnosima, zajedno su-potpisuju novu seriju, a uz Drescher glumi John Michael Higgins, kao njen bivši suprug.

Happily Divorced je treća originalna serija mreže TV Land koja nastavlja sa staromodnim sitcomovima, nakon Hot in Cleveland sa Betty White te Retired at 35 sa Jessicom Walter.

3 komentara
  • Znaš da mi nedostaje. Nisam nikad vjerovao da ću to reći, ali bolje i iritirajući glas nego debilne telenovele.

    • Ja više ni ne palim TV. Osim svake nedjelje od rujna do veljače da mogu gledat NFL na ESPN America. Ali za domaće programe, ne.

      • Ma ni ja, ali kad dođem s posla skočim do staraca na ručak i nekad si za to vrijeme mogao pogledati barem neki sitcom. Danas jedino ima Mythbusters na Discoveryju, a i to mogu gledati samo 10-tak minuta jer onda staroj počinje ona grozna indijska telenovela X-x

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861