Tennant, Tate i Saunders u novoj komediji – serijala.com
Trenutno čitaš
Tennant, Tate i Saunders u novoj komediji

Tennant, Tate i Saunders u novoj komediji

Britanski Sky Atlantic HD objavio je imena gostujućih zvijezda koje će se pojaviti u njihovoj prvoj originalnoj komediji, This Is Jinsy.

Seriju režira Matt Lipsey (Psychoville, Little Britain), a osmodijelna priča vrti se oko dvojice pazitelja Chrisa Brana i Justina Chubba (koji ujedno i potpisuju scenarij) na 791 stanovnika Jinsyja. Otočić u centru pažnje poprilično je orwellovskog ozračja – svaki od tih neobičnih članova zajednice praćen je uz pomoć posebnog sustava nadzora.

Prva epizoda ugostit će tako Davida Tennanta (Doctor Who) kao korumpiranog organizera vjenčanja, a prisutan je i Harry Will koji će stanovnike kažnjavati s druge strane otoka – preko televizijskog studija.

Jennifer Saunders ovoga puta samo ćemo čuti a ne gledati, i to kao Glas gospođice Reason, koja će cijelom otoku redovito objavljivati novosti.

Catherine Tate (The Catherine Tate Show, Doctor Who) također gostuje kao glavna urednica “Glove Hygiene Monthly” koja na otok dolazi obaviti intervju.

Uz svu silu ostalih gostujućih “stanovnika” Jinsyja i uvrnutu radnju, producenti se već hvale:

Iznenađeni smo koliko je This Is Jinsy već sad popularan i koliko potpore dobija sa svih strana. To je dokaz briljantnom pisanju i izuzetnoj viziji oba scenarista.

Serija na Sky Atlanticu kreće u rujnu ove godine, a ako već sada želite nešto konkretno, pilot epizoda emitirana je prije tri mjeseca na BBC-ju 3. Tako to rade Britanci.

Komentari (1)
  • Jel pilot valja sta?

    Ovako mi se cini zanimljivo, iako mi po opisu vise izgleda kao drama nego komedija, nesto kao The Prisoner

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861