Superstore zatvara svoja vrata iduće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Superstore zatvara svoja vrata iduće godine

Superstore zatvara svoja vrata iduće godine

Pandemija je nakon stvarnih trgovina počela zatvarati i one fiktivne. Nakon šest sezona, NBC je odlučio zaokružiti priču svog sitcoma Superstore. Trenutna sezona će tako biti zadnja za seriju koja se sa blagdanske pauze vraća 14. siječnja te u cijelosti planira brojati 15 epizoda. Finale serije će tako biti 113. epizoda za seriju, a ako sve bude išlo po planu, možemo ga očekivati na proljeće 2021. godine.

Superstore je u veljači najavio kako će u finalu pete sezone njihova višegodišnja glavna zvijezda America Ferrera napustiti seriju. No, sezona je zbog stopiranja produkcije ostala kratka upravo za tu jednu epizodu koju su zajedno s Ferrerom preselili u jesensku shemu i priuštili joj prikladan oproštaj u 100. epizodi serije. Novi nastavci su tako krenuli s emitiranjem 29. listopada, a sama premijera je obuhvaćala razdoblje od ožujka do srpnja ove godine prateći sve uspone i padove epidemiološke krivulje iz perspektive zaposlenika Cloud 9.

Ferrera je već ranije izjavila da se planira vratiti u seriju prije službenog kraja, no čini se da bismo je opet mogli vidjeti i prije nego što smo mislili.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861