RTL2: Modern Family stiže u ožujku – serijala.com
Trenutno čitaš
RTL2: Modern Family stiže u ožujku

RTL2: Modern Family stiže u ožujku

Odmah nakon što je serija u svojoj trećoj sezoni podigla Zlatni globus kao najbolja komedija godine, RTL se pohvalio najavom da će je emitirati u ožujku na svom “rezervnom” programu, RTL2. Otkup je bio poznat još jesenas, no tek je sad objavljeno kada ćemo seriju moći gledati na domaćim ekranima. Modern Family je dosad tri puta bio nominiran za Globus, dok su je Emmyji dosad dvaput zaredom proglasili najboljom komedijom.

Vjerujemo kako ste sasvim dobro upoznati sa samom serijom, pa samo prenosimo vijest s RTL Televizije:

U nedjelju su u Los Angelesu dodijeljeni 69. po redu Zlatni globusi, a Holivudsko udruženje stranih novinara (HFPA), između ostalih serija, za najbolju humorističnu, proglasilo je “Modern Family” (“Moderna obitelj”).

Tako je serija, koja već ima preko stotine tisuća fanova diljem svijeta iz ruke otela Zlatni globus popularnoj i nagrađivanoj seriji “Glee”.

Budući da RTL2 ne zaostaje za trendovima, serija “Moderna obitelj” (“Modern Family”) krenut će s emitiranjem u ožujku pa će tako gledatelji iz prve ruke moći uživati u zgodama i nezgodama obitelji Dunphy i Pritchett, kao i vidjeti poznatog glumca Ed O’Neilla, poznatog po ulozi Al Bundyja, u potpuno drugačijoj ulozi i okruženju!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O5uuMr1YEyE[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861