NBC širi humoristični blok? – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC širi humoristični blok?

NBC širi humoristični blok?

Nije novost da je NBC u problemima već duže vrijeme. Već par sezona nisu uspjeli stvoriti hit dramu, a trenutno najgledanije serije su im komedije. Istina, imaju vrlo dobar humoristični blok četvrtkom kojeg su ove sezone malo upropastili Outsorcedom, no osim The Officea, gledanost im u usporedbi sa drugim mrežama nije konkurentna.

Outsorced se (s aspekta gledanosti) može nazvati uspjehom za NBC, a mreža na lageru ima još Parks and Recreation te par novih komedija za polusezonu. Pošto sve četiri komedije četvrtkom (Community, 30 Rock, The Office, Outsorced) te Parks imaju narudžbe za pune sezone, već se nagađalo da bi NBC mogao otvoriti novi blok komedija negdje u rasporedu.

EW.com piše da NBC od zime ili proljeća namjerava čitav četvrtak posvetiti komedijama, što NBC-jevi PR-ovci, jasno, zasad ne žele komentirati. The Apprentice trenutno okupira timeslot u 22 sata, no njegova je gledanost vrlo razočaravajuća. Prema EW-ovim informacijama, 30 Rock i Outsorced bi preselili na termin u 22 sata.

Što se nas tiče, NBC može raditi što god želi, tako dugo dok mi dobijemo 22 epizode Parksa ove sezone te treću sezonu Communitya, koji i ove sezone opasno visi.

7 komentara
  • Uz neinventivnost outsourced scenarista sa tonom bedastih stereotipa, opet ga pogledam, a community u zadnjih mjesec dva često dođem do pola pa zagasim. Halloween epizoda je bila super, a ostalo počelo biti žešća dosada…

  • Svi mrze Outsourced, a svi ga gledaju LOL. Meni su super. Community ne gledam, 30 Rock mi je i dalje konstantno dobar, a P&R željno iščekujem <3.

  • Ja ga ne mrzim, ima svoje mane ali mi je trenutno gledljiviji od 30 rocka i communitya.
    Parks i Rec isto tako očekujem, koliko se sjećam malo su se poboljšali – a i bez toga sam gledao svaku epizodu jer mi ovaj mockumentary stil paše.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861