Lucifer: Netflix podijelio teaser za eksplicitniju četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Lucifer: Netflix podijelio teaser za eksplicitniju četvrtu sezonu

Lucifer: Netflix podijelio teaser za eksplicitniju četvrtu sezonu

Prije godinu dana, Fox je otkazao nadnaravnu policijsku horor komediju Lucifer i digao sve fanove na noge da bi serija našla novi dom. Netflix je tu uskočio kao spasitelj i uskrsnuo otkazanu seriju, kao što je NBC učinio s Brooklyn Nine-Nine, samo je trajalo mjesec dana duže.

Netflix je posljednji put tek krajem 2014. spasio otkazani western s A&E-a Longmire koji se tri sezone održao na streaming servisu dok ga nisu odlučiti prirodno završiti prije dvije godine, a nitko ne spominje kakve će privilegije imati četvrta sezona Lucifera u odnosu na ostala produženja. Naime, Netflix je sklopio ugovor s produkcijskom kućom Warner Bros. Television kojim bi oživio Lucifera, i to kroz deset naručenih epizoda.

Snimanje nove sezone je dovršeno krajem prošle godine, a datum premijere je zasad i dalje nepoznat. Netflix je objavio tek kratki teaser gdje se glavne zvijezde serije, Tom Ellis i Lauren German, zahvaljuju nezaustavljivim fanovima na ogromnom trudu za obnovu serije na drugoj mreži. Pridružila im se i Inbar Lavi (Prison Break) koja će u novoj sezoni glumiti Evu, prvu grešnicu, a sam Ellis je najavio da će nadolazeće epizode biti eksplicitnije od onih na Foxu. Broadcast televizija ne dopušta toliku fleksibilnost i slobodu koliko to čine kabelske mreže i streaming servisi pa se fanovi Lucifera mogu nadati samo boljoj seriji od one koje su gledali na Foxu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861