Kelsey Grammer i Martin Lawrence dobili sitcom na FX-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Kelsey Grammer i Martin Lawrence dobili sitcom na FX-u

Kelsey Grammer i Martin Lawrence dobili sitcom na FX-u

Kelsey Grammer i Martin Lawrence pravit će društvo Charliju Sheenu na FX-u. Mreža je kupila seriju prema istom modelu kao i Sheenov Anger Management — prvo probnih 10 epizoda, a onda potencijalnih 90, odmah u jednom komadu.

Dvojac će glumiti atipični nespojivi par kao dvojac čikaških odvjetnika i prijatelja potpuno suprotnih karaktera. Iza serije stoji veteran Bob Boyett, koji je kroz svoj produkcijski studio radio na dugovječnim i uspješnim sitcomovima osamdesetih i devedesetih: Family Matters, Full House, Perfect Strangers i Step By Step. Interesantno, njegov IMDb profil ne pamti novije angažmane nakon 1999. godine.

Kelsey Grammer, očito zarobljen u fikcionalnom svijetu gdje je misteriozna bolest oduzela živote najduhovitijim ljudima, o svom skorašnjem partneru kaže: “Lawrence je jedan od najduhovitijih živućih ljudi na svijetu.” Grammer se vraća komediji i tradicionalnom sitcomu nakon dramskog (ne)uspjeha sa kratkovječnom političkom serijom Boss, u kojoj je demonstrirao poprilični raspon glumačkog talenta i sposobnost preuzimanja mnogo ozbiljnijih uloga. Naravno, ipak je najpoznatiji kao Dr. Frasier Crane iz Kafića Uzdravlje i Frasiera. Dok Lawrence nije ni izbliza poznat po televizijskom radu kao kolega mu Grammer, imao je glavnu ulogu u sitcomu Martin. No, to je bilo pred 20 godina.

Identičan poslovni model FX je primjenio na sitcomu Anger Management, koji se, nakon inicijalnog većeg interesa publike pobuđenog Charlijevim sheenzdarijama, vrlo brzo srozao na gledanost usporedivu sa jednom od najjeftinijih serija televizije — Louijem.  Serija još uvijek nema naziv, kao ni datum premijere, a okvirna logika ugovora kaže da se obnova za dodatnih 90 epizoda automatski okida ako serija dostigne određeni prag gledanosti. Tih devedeset epizoda bilo bi snimljeno u što kraćem roku — primjerice, Anger Management će odraditi 45 epizoda godišnje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861