iCarly se vraća na male ekrane – serijala.com
Trenutno čitaš
iCarly se vraća na male ekrane

iCarly se vraća na male ekrane

Sjećate li se iCarly? Kao jedna od najpoznatijih Nickelodeonovih serija, obilježila je cijelu generaciju danas već odraslih ljudi, a od sutra ćemo je ponovno gledati u novijem i nadamo se još boljem izdanju.

Američka tinejdžerska serija koja se od 2007. prikazivala na Nickelodeonu prati mladu djevojku Carly Shay (Miranda Cosgrove) koja odluči stvoriti vlastitu emisiju pod nazivom iCarly, a emitira je uz pomoć svojih najboljih prijatelja Sam (Jennette McCurdy) i Freddia (Nathan Kress) te brata Spencera (Jerry Trainor). Autor serije je Dan Schneider.

Ovog ljeta, točnije 17. lipnja ponovno ćemo uživati gledajući naše najdraže
likove u novim pustolovinama, dok će ovoga puta priča biti i malo ozbiljnija te će pratiti glavne likove kao odrasle osobe s već ozbiljnim poslovima. No, sudeći po najavama koje kruže internetom, nema sumnje da će nas nasmijavati i zabavljati kao nekad.

https://twitter.com/paramountplus/status/1399780282505469952?s=20

Za sada je poznato da će serija biti dostupna na streaming servisu Paramount+, a izgleda da se, na žalost, jedna od glavnih glumica neće pojaviti u njoj. Jennette McCurdy je jasno rekla da ju gluma nikada nije ni privlačila i da je i vrijeme iCarly zapravo bila samo velika financijska pomoć obitelji te da trenutno nema namjeru vratiti se glumi. Iako će nam Jennette svima mnogo nedostajati, ostatak ekipe jedva čeka sutrašnju premijeru.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861