Harry Potter i Don Draper u kadi – serijala.com
Trenutno čitaš
Harry Potter i Don Draper u kadi

Harry Potter i Don Draper u kadi

Naslov se piše sam (i napisali su ga praktički svi živi televizijski mediji), a fotografija je predobra za propustiti. Usput možemo napisati nešto o seriji. Da, seriji u kojoj glume Jon Hamm i Daniel Radcliffe. U kadi. Zašto se Harry Potter i Don Draper kupaju goli u hrđavoj limenoj kadi, pitate se. Kvragu, pa neće obučeni. Nisu odijela badave.

Stvarni povod je kratka, četverodijelna britanska serija (ima li drugačijih nego kratkih?) A Young Doctor’s Notebook. Hamm i Radcliffe zapravo glume istog lika u ovoj crnoj komediji kosa crta drami. Hamm je ruski liječnik koji je proživio Prvi svjetski rat, dok je Radcliffe njegova mlađa verzija iz ratnih dana, a “dvojac” vodi konverzacije u “Hammovom” neurotičnom umu. Serija na program britanskog Sky Artsa stiže tokom prosinca, no lijeni britanci još nisu ni sastavili trailer. Ili ga bar pustili online.

Hamm nastavlja biti naš nedosegnuti i nedodirljivi bog. U pauzi između snimanja sezona jedne od trenutno najboljih serija i glumljenja jedne od televizijskih ikona, frajer se zabavlja gostujući u televizijskim alt-komedijama, zajebava sa Adamom Scottom, repa o televizijskim klasicima, hoda uokolo bez gaća, pljuje po Kim Kardashian (iako je to već postalo lagano passé)… I sad ovo. Pas mater čovječe, prestani biti toliko savršen.

9 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861