Gotov Flight of the Conchords – serijala.com
Trenutno čitaš
Gotov Flight of the Conchords

Gotov Flight of the Conchords

Novozelandski duo Flight of the Conchords, Bret McKenzie i Jemaine Clement nažalost više neće snimati svoju humorističnu seriju na HBO-u.

Obzirom da dvojac živi u Novom Zelandu, a produkcija serije iziskuje dosta vremena i napora, posebice zbog originalnih pjesama, duo (plus James Bobin, sukreator, scenarist, redatelj, producent, tip zadužen za kavu i sendviče), je svojim web stranicama objavio da se serija neće vratiti u trećoj sezoni.

Primjetili smo da što manje govorimo o budućnosti serije, ljudi sve više žele govoriti o njoj, pa kako bismo okrenuli taj trend, danas najavljujemo da se nećemo vratiti u trećoj sezoni. Veoma smo ponosni na prethodne dvije sezone koje smo napravili i sviđa nam se kako smo završili seriju.

Dosad su u dvije sezone napravili 22 epizode serije koja priča priču o svakodnevnom životu bivših pastira, sad glazbenika, koji glume fikcionalnu verziju samih sebe.

“Nekad četvrti najpopularniji novozelandski gitaristički digi-bongo acapella-rap-funk-komičarski folk duo”, kako su se sami prozvali, lani je dobio nominaciju za Emmy u kategoriji najboljeg scenarija i režije, te za najboljeg glumca ove godine (Clement).

Ako čitate ovo i nemate blage o kome govorimo, dva videa da se educirate:

The Humans Are Dead:

Business Time:

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861