Dva ABC-jeva humoristična pilota – serijala.com
Trenutno čitaš
Dva ABC-jeva humoristična pilota

Dva ABC-jeva humoristična pilota

ABC je naručio dva humoristična pilota koja bi se na televiziji mogla pojaviti tokom sljedeće godine.

Radi se o serijama popriličnih kobasica od naziva, Awkward Situations for Men i Women are Crazy, Men are Stupid. Dajte malo mašte ljudi… Doduše, trenutni rekorder (ako se ne varamo), CBS-ova serija The New Adventures of Old Christine ih jede obje za doručak.

Uglavnom, prva se vrti oko britanca Dannyja Wallacea, koji će glumiti samog sebe, u adaptaciji njegove nadolazeće istoimene knjige. Knjiga i serija prepričavaju njegove doživljaje i prilagodbu na američki način života, nakon što se sa suprugom doselio iz Britanije.

Serija bi trebala biti nekakav single/multicamera hibrid, a pilot će prema knjizi adaptirati bivši izvršni producenti That 70s Showa, Jackie i Jeff Filgo, a istu ulogu će imati i u Awkward Situationsu. Čisto ako zanimljivost spomenimo da je Wallace napisao roman “Yes Man”, koja je lani uobličena u istoimeni film sa Jimom Carreyjem.

Drugi pilot još dužeg naziva, Women are Crazy, Men are Stupid, poprilično podsjeća na sitcom iz devedesetih, Mad About You (Lud za tobom) sa Helen Hunt u glavnoj ulozi. Radi se o friškom paru sa propalim brakom iza sebe, odlučnom da im veze ovog puta uspiju. Smrdi nam na klasični sitcom, posebice jer će biti sniman sa više kamera iz više kuteva (multicamera), a ni radnja nas ne veseli previše.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861