Betty White vodit će humoristični show – serijala.com
Trenutno čitaš
Betty White vodit će humoristični show

Betty White vodit će humoristični show

Prvo, mali podsjetnik. Betty White ima 89 godina. Osamdeset i devet. Dok većina njezinih vršnjaka ne pokazuje znakove života, Betty ne pokazuje znakove posustajanja. NBC je naručio humoristični show Off Their Rockers, kojeg će voditi upravo Betty White, a biti će i izvršni producent showa. Naručeno je 12 polusatnih epizoda.

Premisa je slična Punk’du Ashtona Kutchera (ne impliciramo da je “izumio” format, već je domaćim gledateljima vjerojatno poznat primjer); s time da sedmero penzionera izvodi psine nad mladim ljudima, sve pred skrivenom kamerom. Original je zapravo belgijski show Benidorm Bastards, a kasnije je snimljeno još nekoliko europskih verzija. Evo kako to izgleda u originalu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7iJN9Tiht-k[/youtube]

Uz to, Betty je već drugu sezonu dio ansambla sitcoma Hot in Cleveland, doduše vrlo, vrlo lošeg sitcoma, za što je dobila nagradu glumačkog ceha kao najbolja glumica u komediji.

3 komentara
  • Betty White je ženska verzija Williama Shatnera. Svojevrsne karikature, a legende! Šteta što su im zadnji sitcomovi toooooooliko loši…

  • Meh, ovo je sad postao totalni overexposure. Previše Betty. Polako mi počinje ić na onu stvar. :/

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861