Valentinovo uz trenutno najzanimljivije televizijske parove – Stranica 15 – serijala.com
Trenutno čitaš
Valentinovo uz trenutno najzanimljivije televizijske parove

Valentinovo uz trenutno najzanimljivije televizijske parove

True Blood

SOOKIE I ERIC (TRUE BLOOD)

True Blood je serija na koju smo već skoro pa i zaboravili jer je ona već daleko od one kontroverzne, zanimljive i nadasve privlačne serije koju smo pratili u prvoj i drugoj sezoni. Mogli bismo reći da nema tog bića koje nije posjetilo Bon Temps u ove četiri sezone koje su dosad snimljene. Vile, vampiri i vukodlaci vode glavnu ulogu, a pored brojnih kombinacija ‘svih sa svima’, te zahvaljujući odličnoj ulozi Erica Northmana, Sookie i Eric izašli su kao ona dobitna. Nakon svega što se zbivalo u posljednjim nastavcima četvrte sezone, od “novog” Erica i  “novog” Billa, duhova, vještica i dr. stvorenja te kako će se odnos između Sookie i Erica dalje razvijati sazant ćemo tek u lipnju.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
29 komentara
 • Zanimljiv članak.
  Offtopic: Ne slažem se sa tim da HIMYM više nije zanimljiva serija, za mene i dalje drže nivo, i za ovo “..iako je u posljednje vrijeme lik Sheldona najviše podbacio od ostalih, njegova bolja polovica pozitivan je dodatak seriji.” Amy Farrah Fowler me užasno nervira :D

  • Mother je nekad bila stvarno odlična i smiješna serija, a ove sezone je potpuno podbacila. Ne znam jesu li autori izgubili ideje ili su se ulijenili, ali serija nije ni blizu onome što je bila.
   On topic, Lily i Marshal su po meni još iritantniji od loših scenarističkih rješenja autora ove serije.

   • “Što ćemo u sljedećoj epizodi, Carter?”
    “Hm. Ajmo ponovo spojit Barneyja i Robin.”
    “Dobra ideja, Craig!”
    “Još bolje – ajmo ponovo spojit Teda i Robin!”
    “Odlično, daj pet! I neka po mogućnosti još malo cvili, bude naporna placipicka i totalni douchebag.”

   • Naravno da nije toliko dobar kao prvih sezona, ali pored ostalog smeća na TV-u, ovo je odlično.

  • “pozitivan dodatak seriji”. uh, ne ide mi niko vise na zivce od zenskih likova u TBBT, a od svih tih napornih zenskih likova najnapornija je definitivno Amy.

 • Modern Family tri pasusa, TBBT 3 u 1, a Withney NIŠTA??? Sramota!!!

  P.S. kad će više taj font za sarkazam?

 • Volim ovakve članke, baš me uvijek oraspolože :))

  Ja bih dodala još samo Willa i Aliciu :D Tek sam na polovici druge sezone pa ne znam kako se do sada razvila situacija, ali i oni su mi totalno za ovu listu :))

 • Di su Jeff i Britta iz Communityja? Znam da nisu pravi par, ali ima nekoliko takvih u u clanku (George i Dallas, Jess i Nick).

   • Istina, nisu vec dugo, al to i je jedan od razloga zasto je Community postao losiji… stalno imaju nekakve hommage epizode ili neke likove izvana, a premalo se bave odnosima unutar grupe. Iako je tocno i ovo sto je RedMarquis rekao, moglo je i Jeff i Annie

    • ???
     Kao prvo – ti si prva osoba koja je to izjavila u poslednjih par meseci. Drugo, čak i ako ti omaž epizode nisu baš po guštu, nije mi jasno kako to da serija ništa ne radi na polju odnosa unutar grupe! Naprotiv, skoro svaka epizoda je bila posvećena međusobnom prihvatanju i prijateljstvu, a zar nije to bitnije od sparivanja likova?! Pa čak i realnije. Odnosi između likova mogu biti prisni i duboki, čak i ako je samo prijateljstvo u pitanju, a mislim da je to u Community-ju daleko bolje rešenje.
     Iskreno mislim da bi romantika radi romantike samo napravila problema u ovoj seriji. Setimo se katastrofalne poslednje epizode u prvoj sezoni, kako je to samo fejk i bljutavo delovalo, pa su se odmah, čim je krenula druga epizoda izvadili iz toga i zanemarili romantiku.

     S druge strane, romantični momenti u Parks and Recreation mi deluju sasvim prirodni i uvek navijam! Andy i April su najbolji par ikada, ne mogu da verujem da ti glumci nisu zajedno u RL, a meni su i Leslie i Ben takođe dragi.

     • Parks je jedan od najboljih sitcomova u zadnje vrijeme po pitanju character developmenta i njihovog odnosa. Čak i kad nisu baš lagh-out-loud duhoviti, imaju te vrlo drage i simpatične likove zbog kojih je epizoda uvijek u najmanju ruku dobra.

     • Parks and Recreation zakon. svaku, ali bas svaku vezu su potrefili. i Ronove bivse, i Chrisove prekide, i Andy i April, i naravno Lesline i Ben. Mozda je jednostavno do takve komedije, meni su i svi parovi u Officeu dragi, osim ovoga sto su uradili sa Andyem i Erin :S

  • Jeff i Britta,
   Jeff i Annie,
   Jeff i Slater,
   bla, bla, bla,…

   a što je sa Jeffom i Dean Peltonom?
   Jeffom i Changom?
   Jeffom i Pierceom?
   Starburnsom i Leonardom?
   Annie’s Boobs i Human Beingom?

 • “Fringe je krenuo kao vrlo obećavajuć projekt koji je s vremenom i nizanjem nastavaka pomalo počeo gubiti kvalitetu.”

  Nikako se ne bi složio, prve epizode su najlošije (što ne znači da su loše :D)… druga sezona i početak treće su maestralni, zadnjih par epizoda također, jednostavno Fringe je kvalitetna serija :)

  • Potpuno se slazem. Pocetne epizode – ne pretjerano inspirirane, kasnije epizode, pogotovo one u mythology arcu, jako dobre.

  • Nekadašnji Jim i Pam (ju, kako sam navijala za njih) da, ali ovi “novi” Jim i Pam su mi izgubili svu draž. Eto šta deca učine ljudima! :)

   • da i meni su pogotovo ovu zadnju sezonu, ali i dalje najvijam za njih pogotovo nakod prošlotjedne epozode :D

 • nije mi jasno zasto dosta ekipe ne voli amy iz tbbt? meni je na pocetku bila malo fishy, ali sam je jako zavoljela i serija je iskljucivo na dobitku s njom.
  sto se parova tice pokrili ste sve gledanije. i za kraj jedan prijedlog za recenziju – serija misfits!

  • To ni meni nije jasno jer ova sezona mi baš i nije najbolje sjela, posebno zadnjih nekoliko epizoda, a Amy bar malo “popravi” situaciju… Sheldon/Jim mi postaje iritantan s tim svojim smijehom, a u zadnjoj epizodi je to stvarno doseglo vrhunac :/

  • Zato jer je iritantna. I cijela ta veza mi je debilna… mislim, kakva je to veza kad se po Relationship Agreementu jedva smiju za ruke drzati, a o sexu nema govora… ne kuzim koja je uopce bila poanta toga da ih stave u vezu… valjda da izvuku smjeh od debilne publike kad su spomenuli Relationship Agreement, a publika je tolko debilna da bi se vjerojatno svako malo smijali da Sheldon cijelu epizodu cita telefonski imenik.

 • Teško je uzeti u obzir sve parove jer ih ima stvarno mnogo. Oni koji su u ovom slučaju zapostavljeni, naći će svoje mjesto u nekom drugom pregledu ;)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861