Ovisnici o seksu bez obaveza – Stranica 8 – serijala.com
Trenutno čitaš
Ovisnici o seksu bez obaveza

Ovisnici o seksu bez obaveza

Californication

HANK MOODY (CALIFORNICATION)

Hank je jedini ovisnik o seksu koji se kaje i/ili ima grižnju savjesti zbog toga jer je to zaista uništilo njegov život. Njegova nesposobnost da upozna ženu bez da je poševi dovela ga je do razvoda braka sa Karen, koju još uvijek voli. Seks s maloljetnicom (za koju nije znao da ima samo 16) u prvoj epizodi izazvao je obilje drame, koja eksplodira u četvrtoj sezoni kad zbog tog čina odlazi na suđenje. U ovih pet sezona umočio je u tko zna koliko prekrasnih cura i žena (s tim da se smijao Runkeu koji ih je obradio tek 100!), a njegovim avanturama kraj se ni ne nazire. Da, većini nam je užasno naporan još od treće sezone, no moramo priznati da bi se svi ranije spomenuti likovi vjerojatno zacrvenjeli kad bi upoznali Moodyja jer veća TV-legenda od njega u ovoj kategoriji – ne postoji! Oni mu, naime, nisu ni do… koljena.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
4 komentara
    • Zapravo, nismo – na listi su namjerno samo dečki. Osim Samanthe, ima još cura koje su mogle na listu: Nancy iz Weeds, Elaine iz Ally McBeal, Santana iz Glee, Blanche iz The Golden Girls, Chuck iz Gossip Girl… Wait, no. Ovaj zadnji je dečko ;)

    • ma damon je najjači lik u seriji (pogotovo u 1. sezoni)! mislim da samo zbog njega i gledam seriju. i ne, nije mi uopće zgodan…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861