Najava: Emmy ’11 – glumačke kategorije, komedija – serijala.com

Analiziramo potencijalne kandidate po kategorijama, izdvajamo naše favorite, predviđamo nominirane…

 1. perica says:

  Čekaj, Glee bi trebala biti komedija?

 2. resert says:

  Samo da Sofia Vergara dobije :D

 3. Nikolina Šimetin Šegvić says:

  mislim da je vrijeme da carell dobije :D

 4. Franko says:

  Jeste vi to ozbiljno nazvali Toni Collette PRECIJENJENOM glumicom? :O

  Ja sam valjda jedini koji ne vidi nikakav “appeal” u Jasonu Segalu. Štoviše, u svim mogućim filmovima glumi Marshalla, a takav je i kad daje intervjue, pa ispada da u HIMYM glumi samog sebe.. ugh.

  A ovo :

  “no njihovo će potencijalno mjesto najvjerojatnije okupirati Betty White za Hot in Cleveland, samo zato što se zove Betty White.”

  zaslužuje samo: WORD!!!

 5. MacGyver says:

  Ja bih nominaciju (a i nagradu) za najboljeg sporednog glumca dao Chevyju Chaseu… iako mi je bio bolji u prvoj sezoni Communityja, a dalje mi je najbolji muski lik tamo

 6. Underworld says:

  Šta glumice u Kućanicama su za prijavljene za ketegoriju komedije?? Pa one rasturaju u dramskim scenama, Felicity Hufmmen halo???? Courtney, daj ajde dobij već jednom tu nominaciju?? Svi iz Gleea su bzvz.

  • Kanye says:

   Ne znam za druge, ali meni je malo teze ozbiljno shvatit nekog tko u 4 recenice upotrebi 8 upitnika, plus bzvz na kraju.

   Pozz.

   OTOH, nadam se da Parsons nece opet dobit, ili jos gore, da netko iz Entouragea opet bude nominiran.

   • Underworld says:

    Ok, onda me nemoj ozbiljno shvačati šta ja tu mogu ;). Inače bzvz ti je skraćenica od bezveze ako slučajno nisi znao, upotrjebio sam skraćenicu jer svi likovi kao i sama serija Glee ne vrijedi toliko da ju nešto više od toga komentiram :))

 7. Burrows says:

  Mayim Bialik iz The Big Bang Theory za liku Amy Farrah Fowler je definitivno za nominacija u kategoriji najbolja sporedna glumica.

  • MacGyver says:

   Ja bi nju eventalno nominirao za najiritantniju sporednu glumicu… ustvari kad razmislim, cijela postava TBBT bi mogla u kategoriju najiritantnijih glumaca…

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *