Analiza gledanosti i prognoze otkazivanja – serijala.com
Trenutno čitaš
Analiza gledanosti i prognoze otkazivanja

Analiza gledanosti i prognoze otkazivanja

Sve nam se više bliži za televizijsku sezonu posljednji, ali i ključni mjesec svibanj. Sredinom tog mjeseca bombardirat ćemo vas vijestima o neočekivanim otkazivanjima, iznenađujućim produžecima serija i promjenama u rasporedu. Pregled pokriva nacionalne mreže, jer stanje na kabelskim mrežama puno je kompliciranije. Zasada, sve je još u fazi spekulacije dok pratimo gledanost serija, stoga evo kako zasad stvari stoje.

Započinjemo s pozitivnim, popis serija koje već imaju osiguranu novu sezonu (posljednji puta ažurirano 27. ožujka):

 • ABC: Castle, Cougar Town, Grey’s Anatomy, Modern Family, Private Practice, The Middle
 • CBS: NCIS, The Big Bang Theory, Two and a Half Men, How I Met Your Mother
 • FOX: Glee, Raising Hope, The Cleveland Show, The Simpsons, American Dad, Fringe, Family Guy
 • NBC: 30 Rock, Community, Parks and Recreation, The Office

NBC i The CW jedine su mreže koje nisu svojim popularnim serijama dale rano zeleno svjetlo – 30 Rock je iznimka za Peacock jer je gotovo sigurno da će šesta sezona serije ujedno biti i posljednja. No, vijesti vjerojatno ne dolaze jer se na vrhu hijerarhije kod obje mreže događaju velike promjene.

Nova sezona garantirana

 • ABC: Desperate Housewives
 • CBS: Criminal Minds, CSI, How I Met Your Mother, Mike & Molly, NCIS: Los Angeles, The Mentalist
 • FOX: Bones, Family Guy, House
 • NBC: Law & Order: SVU, The Office
 • The CW: 90210, Gossip Girl, The Vampire Diaries

Housewivesice nisu dobile rano zeleno svjetlo od ABC-a ove godine samo zbog pregovora s glumicama koji su još u tijeku, ali unatoč tome i poprilično velikom padu gledanosti ove godine, šansi za otkazivanje gotovo da ni nema.

CBS-ovi standardni procedurali (Mentalist, NCIS LA, Criminal Minds, CSI) zasigurno će se naći na jesenskom rasporedu, a mreža je nakon nekoliko neuspjelih eksperimenata unazad par godina u slotu iza Two and a Half Mena (posljednji je bio Worst Week) uspješno lansirala sitcom – Mike & Molly nerijetko uspijeva završiti kao broj dva u A18-49 ponedjeljkom, iza samo prethodno spomenutog partnera s kojim se emitira u 21 sat.

Na FOX-u, Bones uspijeva održati mrežu na radaru tijekom užasno kompetitivnog četvrtka, stoga nema straha da će serija biti otkazana, kao ni za Housea, kojem su jedina prepreka pregovori s glumcima.

Gossip Girl, The CW
Gossip Girl, The CW

The CW ima unazad mjesec dana velikih, velikih problema – gledanost njihovih tzv. velikih hitova (Gossip Girl, 90210) pala je na manje od milijun i pol gledatelja – brojka koju je nerijetko uspijevao preći lanjski, sada otkazani Melrose Place. No unatoč tome, bio bi veliki šok kad bi ijedna od njih bila otkazana. Jedina svijetla točka na rasporedu mreže su Vampire Diaries četvrtkom i Smallville petkom, koji ovog svibnja završava nakon deset sezona.

Nova sezona vjerojatna

 • ABC:
 • CBS: Hawaii Five-o, The Good Wife, Criminal Minds: Suspect Behavior
 • FOX: American Dad
 • NBC: Community, Harry’s Law, Parenthood, Parks & Recreation
 • The CW: Nikita, One Tree Hill, Supernatural

Na CBS-u, stvar je poprilično zeznuta. Kao najgledanija mreža u Americi, imaju luksuz otkazati serije s gledanošću za koje bi NBC, pa i ABC, ubili. Zato se ovdje našla odlična The Good Wife. Serija uredno završava kao broj 1 u 22h utorkom, no A18-49 rating ispod je prosjeka mreže, a pad iza gledanijeg NCIS: Los Angelesa je velik. Već prošlog svibnja spekuliralo se da će The Good Wife biti premještena na petak, no utorak je ostao jedan od rijetkih netaknutih dana na jesenskom rasporedu prepunom neočekivanih promjena. Hawaii Five-0, s druge strane, je serija koja je trebala biti veliki hit za CBS, i to nitko nije osporavao. No, nakon obećavajućeg starta, serija je pala duboko ispod prosjeka kojeg je lane u tom slotu imao CSI: Miami te redovito gubi ogroman broj gledatelja Mike & Molly, koji se emitira ranije. Iako sumnjamo da će se serija naći na listi otkazanih, ne gine joj premještanje na neko lošije mjesto na rasporedu. Što se tiče spinoffa Criminal Mindsa, još je rano predviđati što će se dogoditi s tom serijom, no uzimajući u obzir gledanost pilot epizode, druga sezona je vrlo vjerojatna. Čak štoviše, ukoliko serija ne izgubi puno gledatelja u nadolazećim tjednima, mogla bi ozbiljno zaprijetiti sudbinama Good Wife i Blue Bloodsa.

Community, NBC
Community, NBC

Na NBC-u, kao i svake godine, strepimo za njihove jedine kvalitetne serije – blok sitcoma. 30 Rock je već dobio novu sezonu, The Office će ju garantirano dobiti unatoč odlasku Steve Carella, stoga nam preostaju Community i Parks & Recreation. Community se ove godine našao u teškoj situaciji – s deset puta većom konkurencijom. Nitko nije mislio da će serija doživjeti 2011. godinu kad je CBS objavio da u isti taj slot premješta Big Bang Theory. No, gledanost je ostala ista. Ubrzo nakon toga, FOX je objavio da će American Idol (godinama najgledaniji program američke televizije) ići i četvrtkom – no ni to nije zasmetalo seriji. Hoće li NBC-evci prepoznati izdržljivost Communitya ili ne, nećemo saznati do svibnja. Parks & Rec je druga priča – NBC je lani odlučio zadržati seriju do zime, što je razljutilo fanove, no tenzije su se ipak smirile nakon što je objavljeno da će nova sezona ići iza popularnog Officea, da serija bude izložena većoj publici. Gledanost je porasla, no glavešine na NBCu sigurno se pitaju mogu li bolje.

Konačno, na CW-u stvar i nije toliko zanimljiva – One Tree Hill, serija čiji su fanovi iz godine u godinu strepili oko nove sezone dok je išla na WB-u, sada jednostavno ne želi umrijeti. Upitno je samo žele li glumci još jednu sezonu. S obzirom da Smallville odlazi nakon deset godina, CW mora popuniti rupu petkom, a nju će vrlo vjerojatno popuniti Nikita – serija koja ima solidnu gledanost, ali nedovoljno dobro za najbolje mjesto na rasporedu – iza najgledanije serije na mreži (Vampire Diaries). Osim toga, combo Nikita/Supernatural puno je bolji od trenutne kombinacije s vampirima.

Nova sezona upitna:

 • ABC: Mr. Sunshine
 • CBS: CSI: Miami, CSI: New York, Blue Bloods, Rules of Engagement
 • FOX: Bob’s Burgers, Fringe, Lie to Me
 • NBC: Law & Order: Los Angeles
 • The CW: Hellcats

ABC-ev Mr. Sunshine startao je solidno, iako nije uspio nadmašiti premijernu gledanost Cougar Towna iz rujna 2009. No, stvari su krenule nizbrdo kad je druga epizoda izgubila ogromnih 30% gledatelja. Budućnost serije sada ovisi o idućih nekoliko tjedana.

Nakon desetljeća vladanja CSI franšize, izgleda da bi nakon 11 godina napokon mogli jednu od serija vidjeti na listi otkazanih. CBS je lani dao na znanje svima da misli kako može bolje, prebacivši spinoffe na lošija mjesta na rasporedu. Najgore je prošao CSI: NY, iako je s manjom gledanošću uspio petkom nadmašiti konkurenciju. CSI: Miami, s druge strane, prebačen je na nedjelju, gdje CBS godinama ima problema. Zajedno s Undercover Bossom, CBS je popravio večer, no Miamiu je drastično pala gledanost. Scenarij da oba spinoffa budu otkazana je neizgledan, ali isto tako, neizgledno je i da će se oba spinoffa naći na jesenskom rasporedu. Što se tiče Blue Bloodsa, novopridošlica je startala neočekivano snažno jesenas, no u novoj je godini CBS eksperimentirao, prebacivši seriju na srijedu na samo mjesec dana, misleći da će tako potencijalni hit izložiti većoj publici nego petkom, gdje mreže godinama bilježe slabe brojke. Međutim, serija je izjednačila, a u nekim tjednima i pala ispod prosjeka dotadašnjeg okupanta tog mjesta, The Defendersa. Sada, ponovno na svom starom mjestu petkom u 22h Bloodsi bilježe pad gledanosti.

Fringe, FOX
Fringe, FOX

Već tjednima donosimo izvještaje o gledanosti Fringea nakon premještanja na petak, stoga nema potrebe previše komentirati sudbinu serije. Važno je da serija zaustavi trend pada gledanosti, a ne bi bilo loše i kad bi se malo podigla. Što se tiče Lie to Me, do prije mjesec-dva bi serija bila na listi sigurno otkazanih. Međutim, FOX ima velikih problema s novim serijama, a LTM je tjedan-dva prije finala 3. sezone dosegao solidan A18-49 rating. Vrlo je vjerojatan scenarij da će serija dobiti narudžbu identičnu lanjskoj – 13 epizoda.

NBC-ev treći Law & Order spinoff, u velikim je govnima zbog prčkanja Dicka Wolfa po glumačkoj postavi, zbog čega je serija otišla na pauzu. Gledajući jesensku gledanost, ona ni nije bila toliko loša, no upitno je hoće li ostati takva kad se serija vrati.

Nova sezona neizgledna:

 • ABC: Better With You, Off The Map, Brothers & Sisters, V
 • CBS: Mad Love
 • FOX: The Chicago Code, Human Target
 • NBC: Chuck, Outsourced
 • The CW: –

ABC je uspio stabilizirati svoj humoristični blok srijedom popunivši jedinu rupu koju su imali s Better With You. Iako je jesenas izgledalo kao da bi se serija mogla zadržati na malim ekranima, gledanost je unazad par mjeseci ipak zabilježila mali pad, no on ne bi bio toliko vidljiv da ga dodatno ne ističe rast gledanosti The Middlea nakon kojeg se emitira. Better With You je ionako multi-cam crna ovca među single-cam sitcomima, a sumnjamo da ABC nema žarku želju isprobati štogod novo najesen. Govorka se da će vjerojatno i produžiti broj sati rezerviranih za sitcome, a kao dvije jedine opcije spominju se utorak, koji je jedini “neosvojeni teritorij” sitcoma, ili treći sat primetimea srijedom. Off The Map nikada nije ni imao pretjerano veliku gledanost, a nakon pet godina vrlo je izgledno da ćemo se oprostiti s obitelji Walker i Brothers & Sisters. Serija gubi gledatelje onom brzinom kojom i Desperate Housewives, stoga ABC očajnički iduće sezone želi pronaći novu generaciju hitova s kojom će se maknuti iz borbe za sveukupno treće mjesto gledanosti velikih mreža. Uspjeli su to 2004. (generacija Lost, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy), nakon što su se našli u teškim problemima kada su gledateljstvo bombardirali s Milijunašem, a nakon što su se ljudi vrlo brzo toga zasitili, mreža je ostala bez rezervi kojima će popuniti raspored. Do prije 2 tjedna rekli bismo da su šanse za novu sezonu V-a apsolutno nikakve, da serija samo popunjava raspored dok se ne vrati Dancing With the Stars. No, serija bilježni stabilnu A18-49 gledanost u rangu 1.8-1.9, stoga ne bi bio toliko veliki šok da ABC naruči još jednu 10-epizodnu sezonu za siječanj/veljaču 2012.

The Chicago Code, FOX
The Chicago Code, FOX

FOX-ov Chicago Code, poprilično promovirana serija iznimno hvaljena od kritike razočarala je gledanošću premijere i kasnije samo nastavila tonuti. Iako nije totalna propast kao i Lone Star, teško da će se naći na FOX-ovom jesenskom rasporedu – kad serijalizirane serije počnu gubiti gledatelje, onda se taj trend samo nastavlja. Human Target je imao katastrofalno lošu gledanost iza American Idola, ne mogavši zadržati ni 40% gledateljstva koju je Idol imao. Šanse za novu sezonu su minimalne, i ako će ijedna serija s upitnom budućnošću na FOXu dobiti novu sezonu, računajte da će to biti Lie to Me.

Kao što je već spomenuto, na NBC-u dolazi do promjena na vrhu što za fanove Chucka čini stvari još gorima. Svake godine nestrpljivo iščekuju vijesti, i dosad su svake godine bile odlične. Nažalost, s dodatnim padom gledanosti, teško da će se Chuck izvući iz ove situacije i dobiti 5. sezonu.

Nova sezona – 0%:

 • ABC: Detroit 187, No Ordinary Family
 • CBS: Shit My Dad Says, The Defenders
 • FOX: Traffic Light
 • NBC: The Cape, Perfect Couples, The Event
 • The CW: Life Unexpected

Još jedan ABC-ev pokušaj lansiranja krimi drame u 22h utorkom je propao – ovaj put ni činjenica da se radi o koliko-toliko kvalitetnoj seriji, Detroit 187, nije ništa značio. Nakon The Forgottena i The Unusualsa, i Detroit odlazi u povijest kao još jedan “Alphabetov” neuspjeh. No Ordinary Family sasvim je druga priča. ABC je seriju masovno promovirao, i promocija je bila uspješna – gledanost pilota bila je sasvim solidna i činilo se kako će ABC napokon uspjeti lansirati novu dramu. Međutim, serija jednostavno nije bila dovoljno dobra da zadrži gledatelje i sada redovno završava kao zadnja u 20h utorkom, ispred samo CW-a.

The Defenders, CBS
The Defenders, CBS

Shit My Dad Says na CBS-u startao je slično – štoviše, imao je najgledaniju premijeru od svih novih serija. No, gledanost je padala i padala, a CBS skratio sezonu na 18 epizoda. Kad CBS to napravi, to onda znači samo jednu stvar – otkazivanje. The Defendersi nikada nisu imali značajno veliku gledanost, no kada su prebačeni na petak, dosegli su dno koje CBS rijetko viđa. Ovaj put, Jim Belushi se neće zadržati na malim ekranima 7-8 godina, a Jerry O’Connell svojoj karijeri prepunoj serija otkazanih nakon jedne sezone može dodati i ovu.

FOX-ov Traffic Light dobio je blagu promociju tijekom ovogodišnjeg Super Bowla (FOX se fokusirao na Chicago Code), a serija sada zalazi u teritorij gledanosti Running Wildea, koji je od studenog na listi otkazanih. FOX ima problem s lansiranjem 9.30 sitcoma jer i sam Raising Hope, proglašen velikim ovosezonskim hitom u moru katastrofa, vjerojatno ne bi opstao da nema udobno mjesto na rasporedu iza megahita Gleea, stoga je teško za očekivati da Hope može poslužiti kao odskočna daska za lansiranje nove serije. A uostalom, ni Running Wilde ni Traffic Light nisu pretjerano kompatibilni s Hope.

Na NBC-u, The Event se nalazi u situaciji u kojoj je lane bio FlashForward. Mreža sada misli relansirati seriju, no itko s imalo zdravog razuma zna da za to nema apsolutno nikakve šanse. The Cape, s druge strane, tone iz tjedna u tjedan i obara rekorde niske gledanosti u svom slotu, dok Perfect Couplesi bivaju uništeni od strane American Idola. A i činjenica da se radi o katastrofalno lošoj seriji je zasigurno još jedan razlog slabe gledanosti.

Life Unexpected praktički je već otkazan, samo fali službena pressica sa CW-a. Zvijezda serije Britt Robertson već je pronašla ulogu u jednom od ovogodišnjih CW-ovih pilota.

Već otkazano:

I za kraj, popis već otkazanih serija, ali i serija koje još nisu počele s emitiranjem, stoga je nemoguće predvidjeti im budućnost. NBC kraj sebe ima zvjezdicu zato što nisu ni objavili datum premijere za preostale nove serije, a upitno je hoće li ikada ugledati svjetlo dana. Jedino ABC-ev Body of Proof ima realne šanse za opstanak – Breaking In će vrlo vjerojatno proći kao i Traffic Light, Happy Endings će teko izbjeći ulogu žrtve ABC-evog neuspjelog pokušaja proširivanja humorističnog na tri sata, a Chaos se nalazi na nemogućem mjestu na rasporedu (petak).

 • ABC: The Whole Truth, My Generation
 • CBS: Medium
 • FOX: Lone Star, Running Wilde, The Good Guys
 • NBC: Chase, Undercovers, Outlaw
 • The CW: Smallville (posljednja sezona)

Serije koje još nisu krenule s emitiranjem:

 • ABC: Body of Proof, Happy Endings
 • CBS: Chaos
 • FOX: Breaking In
 • NBC*: Friends With Benefits, Love Bites, The Paul Reiser Show
 • The CW: –
31 komentar
 • Ne pratim jako puno serija, ali par najdražih je također u donjoj polovici :( kako god završilo, očekuje nas zanimljiv finiš sezone….

  I ne mogu propustiti pohvaliti autora za ovaj genijalan članak. Odlično napisan, savršeno :)

  • Meni je najbitnije da se spase Parenthood, The Good Wife i Fringe. Bit će mi žao ako ukinu Better with you, simpa je serijica, al da ću sad ić pisat pisma u znak bojkota ABC-ja, neću.

   Down with CSI. Dabogda otkažu i jedan i drugi haha. A Havaji tonu i tonu, demo od sinoć 2.7 LOL. CSI Miami je lani u tom terminu imao 3.1-3.3 regularno.

 • Zahvaljujem :)

  Nego, sad su stigle brojke za ponedjeljak i Chicago Code je porastao (doduše neznatno, ali svejedno), pa mislim da bi do kraja sezone mogao ići back & forth sa Lie to Me i Codeom, koji da ide na “upitno” a koji na “neizgledno”… Mislim da se to do zadnjeg trenutka neće moći predvidjeti…

 • Ja jedino nebi da otkažu Chucka i Better with you, ostale su mi serije več obnovljene ili če sigurno biti obnovljene.

 • Bit će mi žžao ako ode Detroit.. baš su mi simpa :P
  Human Target mi je jako splasnuo što se sve dalje odmicala sezona..
  Fringe jednostavno ne smiju otkazati, ne smiju!!!
  Za ostale upitne serije mi je svejedno.. :D

 • odličan članak. e sad, o dosta serija se može diskutirati, ali eto ja bar navijam za fringe da ga obnove, dok mi je chuck drag ali stvarno gubi na originalnosti, tako da sumnjam da ide dalje. chicago code, human target i lie to me sumnjam da će obnoviti, fox ima sjajne pilote za sljedeću sezonu. mad love ima potencijala i u kombinaciji sa rules of engagement bi mogli dobiti novu sezonu pola-pola, dok mi outsourced simpatičan timing im je loš, solidno je krenuo ali u zadnje vrijeme pada.

 • …sto se tice komercijalnih serija mojoj sreci nije bilo kraja kada sam video da je upitan opstanak CSI:Miamia i CSI:NY,isto tako zadovoljan sam sto su jedine komercijalne serije koje pratim prosle dalje CSI i Criminal Minds,ostale serije sto se mene tice ne moraju docekati jesen samo udarajate cancel…:0)

  …urednicima serijale moram da zahvalim na ovom clanku momci ima te moj respect za sve sto radite i hvala vam na ovom sajtu koji se jedini u regionu bavi serijama samo tako nastavite kraljevi ste…pozz

 • Jer se ovo odnosi isključivo na američke serije. ;)

  Cijeli postupak obnavljanja serija i objave rasporeda je u Britaniji drukčiji, a i da budem iskren, nisam s njim upoznat. ;)

 • Vrlo solidno obrazložene procjene.
  Nadam se da neće ukinuti Fringe.

  R.I.P. The Unusuals

 • Ja bih bio uvjeren da nema 50 puta jeftinijeg reality showa (Kitchen Nightmares) koji se emitira sat vremena ranije i praktički ima istu gledanost.

  FOX je upravo naručio 2 nove sezone Hell’s Kitchena (isti klinac, drugo pakovanje). Sa 2 dana popunjena X Factorom, s Terra Novom i Gleejem, ne bi me čudilo da najesen bubnu dvosatni HK na petak. Jer HK im je uvijek bila dobrodošla zakrpa za rupe u rasporedu i uvijek ima solidnu gledanost.

 • @ marin: fox ima još i locke & key (ima blind series comintmment), te jaaaakko dobru ponudu pilota sa zvučnim imenima koja sudjeluju u tim pilotima (keifer,tim kring,ethan hawke, j.j abrams, Michael Clarke Duncan itd.), tako da mene čak i ne bi začudilo i da otkažu fringe i da prebace bones u petak, jer kao što si napisao, njima će x-factor, ali i idol uzeti mjesta u slotovima od drama.ali što se fringea tiče, on je koliko toliko stabilan i možda bi bilo pametno da sa starom serijom isprobaju petak, bolje nego da u petak stavljaju nešto novo (jer ako se prisjetimo fox nema baš dobar score petkom, bar što se tiče novih serija npr. brothers mi odmah pada napamet). mene od svih mreža najviše zanima ovaj fox kako će on iskombinirati, reality, stare i nove serije.

 • Istina, jesenski raspored im je već sad krcat… X Factor će sigurno ići dvosatno i zauzeti jedan cijeli dan (recimo da je to utorak) pa onda rezultati srijedom spareni s Gleejem. Za ponedjeljak nek budu House i Locke & Key (bubam sad), za četvrtak stave Bones i Terra Novu, pa im za petak komotno može ostati dva sata Hell’s Kitchena. Jer, kao prvo, naručili su DVIJE sezone, a HK je srijedom jesenas imao rating oko 3.0, i ako bi i pao na nekih 2.2, 2.3 petkom, FOX bi bez problema bio #1 te večeri. Nedjelja ostaje animation domination i onda još uvijek nema mjesta niti za comedy block (Raising Hope + novi sitcom), kojeg bi, ajde, mogli stavit utorkom od listopada/studenog kad X Factor krene s jednosatnim izdanjima (ako će funkcionirati tako, kako to biva s Idolom). Iako teoretski mogu stavit jedno i po satne X Factore tijekom cijele jeseni i stavit Raising Hope u 9.30 bez lansiranja iti jednog novog sitcoma.
  Nema tu mjesta ni za Human Target, ni za Lie To me, ni za Chicago Code, a kamoli za Fringe, nažalost.
  Bit će zanimljivo vidjeti šta će napraviti s tom hrpetinom sati televizije koje su naručili, a koje nemaju kuda smjestiti.

 • @ marin. puno ima opcija za fox, a pogotovo što se tiče novih serija (nova j.j abrams serija npr. će gotovo sigurno dobiti pickup, a kažu po forumima da je i kringova serija super, bar po scenariju), ali u jedno sam siguran: bit će u svibnju velika čistionica na foxu. a i onda, raspored će im stvarno biti teško sve tu iskombinirati, puno toga će otpasti, nažalost možda i fringe, ali bolje im je onda da te nove serije i budu kvalitetne :D

 • Damn you, @marin and your well-argumented reasoning.

  Fringe će opstati lalalalalal allalalalalalalalalalalalala

  BTW nevjerojatno je kolko su popularni ti kulinarski showovi – i lokalno i globalno. I kolko ih ima. Makar, priznajem, obično su zabavni za pogledat.

  I još je tužnije što upravo tako mreže razmišljaju – zašto skriptirana drama kad ćemo na reality potrošiti 50 puta manje, a zaraditi stoput više. :(

 • Čuj, s obzirom da FOXovci non stop govore kako obožavaju seriju i navijaju da uspije (što se tiče gledanosti), nek onda to lijepo dokažu i nek im daju 13 epizoda najesen da zaključe priču – ako im već trenutni rejting nije dovoljno dobar. Nek HK bude jedna epizoda tjedno – petkom u 8 – i poslužit će kao bolji lead-in za Fringe.

  Nevezano za Fringe, palo mi je napamet da bi mogli pomaknut Bones na ponedjeljak i napravit House/Bones combo, kad već Houseu drastično opada gledanost, a lansiranje novih stvari u 9 im ne ide. Pa nek naprave invaziju na četvrtak s Terra Novom.

 • The Evenr ne mogu da vjerujem da Ameri ne gotive,samo zna li se da li ce ostatak epizoda biti prikazan?!

 • Joj dijete drago, jel ne shvaćaš da su to predviđanja? Koja bi bila poanta da sam kopipejstao popis s TVLinea?

  Uostalom, vrati se u petom mjesecu pa usporedi čija je lista bila točnija ;)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861