U pripremi Once Upon a Time spin-off u Zemlji čudesa, po uzoru na American Horror Story – serijala.com
Trenutno čitaš
U pripremi Once Upon a Time spin-off u Zemlji čudesa, po uzoru na American Horror Story

U pripremi Once Upon a Time spin-off u Zemlji čudesa, po uzoru na American Horror Story

U vrijeme kada na nacionalnim mrežama uspijevaju tek rijetke serije, treba do kraja iscijediti one koje imaju kakvu-takvu publiku. ABC tako planira izmusti Once Upon a Time, bajkovitu seriju koja im drži nedjeljni raspored. Naručen je pilot spin-offa serije koja bi bila smještena u Zemlji čudesa, a ispričana kroz pogled Alise.

Jane Espenson, vjerojatno vam poznata sa odjavne špice Battlestar Galactice gdje je radila kao scenarist, trebala bi supotpisati scenarij pilota i nastaviti raditi kao showrunner. Ako je vjerovati Deadline.com-u, serija bi se formatom ugledala na FX-ov American Horror Story, sa 13-epizodnim zatvorenim pričama.

Komentari (1)
  • Ja ne znam sta je to mazohisticko u meni sto me tera da i dalje gledam Once upon a time.. :) Los CGI, likovi koji menjaju karaktere onako kako scenaristima odgovara, storylineovi koji ne idu nigde, i imam osecaj da se serija malo vrti u krug.. Ali mi prija ta bajkovita serija jednom nedeljno, nakon avantura u svetu dilovanja kristalnog meta, rada u advertajzing agenciji ili rednecka u Harlanu i zombija :) Uz to, i ima i eye candy – lepa scenografija u Mejnu i povremeno solidan CGI, preslatka Ginnifer Goodwin, i Lana Parilla u uskim, koznim kostimima Zle kraljice.. :) Ma nastavljam da pratim, kao i Vampire Diaries. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861