U pripremi Farscape film! …možda, tko zna, upitnik. – serijala.com
Trenutno čitaš
U pripremi Farscape film! …možda, tko zna, upitnik.

U pripremi Farscape film! …možda, tko zna, upitnik.

Došlo je vrijeme da se ubere malo klikova na račun nostalgičnih fanova, pa kaže sljedeća glasina: u pripremi je Farscape film koji bi nastavio kultnu seriju završenu prije ravno deset godina. Priprema ga Justin Monjo, jedan od scenarista izvorne serije koja je trajala od 1999. do 2003. godine.

Farscape je australska SF serija koja je globalnu popularnost stekla nakon što ju je preuzeo tadašnji Sci-Fi Channel. Trajala je četiri sezone te bila otkazana nakon povećeg cliffhangera, da bi završetak ipak dobila 2004. godine mini-serijom The Peacekeeper Wars.

U biti se radi praktički o spin-off televizijskom filmu, što zvuči puno lošije od “OMG VRAĆA SE FARSCAPE!!1”, pa smo taj dio ostavili za treći odjeljak. Monjo bi film zavrtio devetnaest godina nakon Peacekeeper Warsa, a u središte gurnuo sina Johna Crichtona i Aeryn Sun, kojeg traže razne stran(k)e zlih namjera zbog svojih posebnih sposobnosti. Ideja zasad stoji na razvoju scenarija i daleko je od realizacije…

Komentari (1)
  • Sa obzirom da sam veliki obožavatelj SF-a a Farscape je jedna od najboljih serija iskreno se nadam da će nešto od toga i zaživjeti.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861