U nedostatku boljih ideja Apple je naručio seriju o Godzilli – serijala.com
Trenutno čitaš
U nedostatku boljih ideja Apple je naručio seriju o Godzilli

U nedostatku boljih ideja Apple je naručio seriju o Godzilli

Kao još jedan dokaz da su originalne ideje u Hollywoodu popularne kao zaraza korona virusom u taboru hrvatske muške rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu potvrđuje i vijest koja stiže direktno od proizvođača mobitela iz Kalifornije. Apple je kasno sinoć javio da su za svoju streaming platformu Apple TV+ naručili spinoff filmske franšize o Godzilli.

Navedena serija odvijat će se nakon “Godzille” iz 2014., ali prije nastavaka i ostalog drloga što je Legendary servirao gledateljima u posljednjih nekoliko godina. Podsjetimo, nakon filma iz 2014. dobili smo “Kong: Skull Island,” “Godzilla: King of the Monsters” i prošlogodišnju HBO Max ekskluzivu “Godzilla vs Kong”.

Apple kaže: “Nakon borbe između Godzille i Titana koja je srušila San Francisco i spoznaje da su čudovišta stvarna, jedna obitelj mora otkriti vlastite zakopane tajne koje je povezuju s tajnom organizacijom poznatijom kao Monarch.”

Legendary Television će producirati seriju, a titulama izvršnih producenata okitit će se Chris Black, koji će obavljati i dužnosti showrunnera i autor Hawkeyea Matt Fraction.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861