The Walking Dead kod nas 1. studenog – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead kod nas 1. studenog

The Walking Dead kod nas 1. studenog

The Walking Dead, kojeg sad već čekamo kao ozebli sunce, kod nas će se prikazivati dan nakon američke premijere. Fox International još je ljetos otkupio prava na seriju, pa će kod nas premijeru imati 1. studenog, na Fox Crimeu, koji je seriju već počeo promovirati na svom kanalu.

Hvala Ani koja nam je na Facebooku skrenula pozornost na vijest. U nastavku je PR sa stranica srpske podružnice Fox Lifea.

Fox International Channels (FIC) i AMC najavljuju svetsku premijeru željno iščekivane dramske tv serije Okružen mrtvima

Serija će se prikazivati od ove jeseni u 120 zemalja, na 33 jezika, a gledaće je 250 miliona domaćinstava

Njujork, Los Anđeles – Fox International Channels i AMC danas su najavili svetsku premijeru željno iščekivane serije Okružen mrtvima. Obe mreže počeće s prikazivanjem serije u istoj nedelji ove jeseni. Premijera na AMC zakazana je za nedelju, 31. oktobra, dok će FIC početi s emitovanjem širom sveta u prvoj nedelji novembra.

Televizijska produkcija Frenka Darabonta (Bekstvo iz Šošenka, Zelena milja) i Gejl En Herd (Terminator, Osmi putnik, Armagedon, Nepobedivi Halk) priče zasnovane na grafičkoj noveli Roberta Kirkmana Okružen mrtvima počeće s prikazivanjem ove jeseni u 120 zemalja, na 33 jezika, a gledaće je 250 miliona domaćinstava. Biće to prvi put da se jedna TV serija premijerno prikazuje na način sličan bioskopskim premijerama.

Pročitaj još

“FIC je i ranije premijerno emitovao serije u više zemalja istovremeno, ali to još nije rađeno u tako velikom broju zemalja niti tako da se istovremeno pušta na nekoj TV mreži u SAD-u”, izjavila je Šeron Tal Iguado, viši potpredsednik za Sopstveni program i razvoj. Okružen mrtvima je revolucionarni projekat koji privlači publiku širom sveta. Imajući u vidu interesovanje i iščekivanje koje je ova serija podstakla u tako ranoj fazi, želeli smo da pustimo seriju u emitovanje na najefektniji mogući način. Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da sarađujemo s AMC na ovoj svetskoj “eksploziji”. Ovo partnerstvo predstavlja uvek aktuelnu posvećenost FIC-a produkciji materijala visokog kvaliteta na globalnom nivou.”

“Razvoj AMC-a s ciljem da emituje ‘program vrhunskog kvaliteta na osnovnoj kablovskoj mreži’ nastavlja se dosad neviđenim puštanjem jedne serije širom sveta”, rekao je Čarli Kolijer, predsednik i glavni upravnik AMC-a. “Globalna premijera serije Okružen mrtvima u saradnji s našim partnerima iz Fox International Channels omogućiće da likovi koje su za AMC ekranizovali Frenk Darabont i Gejl En Herd ostave jak utisak širom sveta. Strah, drama i izvrsno pripovedanje isti su u celom svetu i mi smo veoma zadovoljni što putujemo kroz post-zombijevsku apokalipsu zajedno s našim sjajnim partnerima iz FIC-a.”

AMC i FIC blisko sarađuju na globalnoj marketinškoj strategiji kako bi postigli vrhunski efekat za ovaj svetski događaj.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861