The Mandalorian se vraća u listopadu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Mandalorian se vraća u listopadu

The Mandalorian se vraća u listopadu

Iako smo već očekivali trailer najavu za drugu sezonu, čini se da ćemo ipak malo pričekati. Disney je odlučio puštati informacije na kapaljku i danas je napokon odredio datum premijere druge sezone svoje za Emmy nominirane serije.

The Mandalorian se vraća u petak, 30. listopada.

Podsjetimo, Favreauova serija smještena je sedam godina nakon bitke za Endor, odnosno kraja “Povratka Jedija”, a priča prati “usamljenog ratnika u vanjskim područjima galaksije daleko od autoriteta Nove Republike”. Ulogu usamljenog ratnika preuzeo je Pedro Pascal (Game of ThronesNarcos), koji je skrivao svoje lice tijekom cijele sezone, a ostatak glumačke postave popunili su Giancarlo Esposito, Gina Carano, Carl Weathers te Ming-Na Wen čiji je angažman u Agentima SHIELD-a završio ove godine.

Špekulira se i da će Rosario Dawson utjeloviti Ahsoku Tano u drugoj sezoni serije. Tano se do sada pojavljivala samo u animiranim projektima LucasFilma — prvenstveno u The Clone Wars i kratko u Star Wars: Rebels. LucasFilm i Rosario Dawson nisu službeno potvrdili ovaj casting.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861