The Boys: Amazon objavio pa maknuo pa opet vratio teaser za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Boys: Amazon objavio pa maknuo pa opet vratio teaser za drugu sezonu

The Boys: Amazon objavio pa maknuo pa opet vratio teaser za drugu sezonu

Zanimljivih je par dana iza obožavatelja Amazonove superherojske drame The Boys. Prime Video je prije nekoliko dana objavio prvi teaser za drugu sezonu, ali nije bio dugog vijeka pa je nekoliko sati nakon objave maknut. No, kako na internetu ništa nije izbrisano, ljudi su počeli dijeliti minutu i trideset sekundi dugačak video na društvenim mrežama i tako primorali Jeffa Bezosa da ga vrati na sve službene kanale.

Druga sezona serije naručena je prije nego je prva uopće krenula. Početna vreća epizoda emitirala se krajem srpnja, a za tu, prvu turu adaptacije istoimenog Ennisovog i Robertsonovog superherojskog stripa, naručeno je osam epizoda. The Boys je priča o svijetu u kojem postoje superjunaci. Međutim, većina superjunaka iskvarena je statusom slavnih osoba i vrlo često bezobzirnim ponašanjem ugrožavaju sigurnost populacije. Iz tog razloga CIA ima tim, neslužbeno poznat kao “The Boys”, koji koristi za nadzor superherojske zajednice.

U glavnim ulogama su Karl Urban (LOTR), Elisabeth Shue (CSI), Erin Moriarty (Jessica Jones), Antony Starr (Banshee) te Chace Crawford (Gossip Girl), dok je Aya Cash (You’re The Worst) već rezervirana za drugu sezonu serije. Amazon nije objavio kad se serija vraća, ali očekujemo je tijekom proljeća ili ljeta sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861