SyFy otkazao Capricu – serijala.com
Trenutno čitaš
SyFy otkazao Capricu

SyFy otkazao Capricu

SyFy je napokon prekinuo šutnju – Caprica je otkazana.

Nakon vrlo slabe gledanosti novih epizoda, SyFy je odlučio ne samo otkazati seriju, već i povući je sa programa, odnosno odgoditi emitiranje preostalih epizoda prve sezone. Predviđa se da će biti emitirane početkom iduće godine. SyFy je prošli tjedan naručio dvosatni pilot za novi spinoff BSG franšize, Battlestar Galactica: Blood & Chrome, te se spekuliralo kako će to biti zamjena za neuspjelu Capricu.

Izjava sa SyFya:

“We appreciate all the support that fans have shown for ‘Caprica’ and are very proud of the producers, cast, writers and the rest of the amazing team that has been committed to this fine series. Unfortunately, despite its obvious quality, ‘Caprica’ has not been able to build the audience necessary to justify a second season.”

14 komentara
 • Prva sezona SGU-a je bila puno gledanija od Caprice. Sada, kad su ih smjestili zajedno u pola tjedna s hrpom konkurencije, SGU je samo za nijansu gledaniji. Pitanje je hoće li i oni dobit novu sezonu.

 • A ja sam ju taman prestao gledati, ona prva epizoda nakon ljeta me dotukla.
  Ako budu emitirali seriju do kraja možda ju jednom i pogledam.

 • Gledao prvih 10 epizoda, ili koliko je vec imala prva polovica sezone.
  Svidio mi se pilot, kasnije bilo dosta dobro uz neke iritantne sitnice, ali konstantno islo prema dolje, pogotovo zadnja epizoda.
  A nastavak mi se jos nije dalo pogledati.
  Mislim da je to bio jedan od boljih SF-ova trenutno, sto uglavnom ne govori nista jer je vecina losa…

  • eh, baš imam u planu večeras pogledati 13. epizodu, i serije nije niit tako lošta – gledljiva je..nadam se da će se barem nešto uspjeti zaključiti da ne ostanu stvari “visjeti u zraku”.

 • I bolje da su je ukinuli jer je Caprica obično smeće. A to vam govori sci-fi i Battlestar Galactica fan.

 • Meni nije bilo smece, a mozes reci da sam i SF fan i BSG fan :p
  BTW. Volim kabelske zato jer usprkos losoj gledanosti, obicno se drze serije i emitiraju je do kraja sto imaju. Recimo, Terriersi imaju ocajnu gledanost i nemaju sanse da prezive sezonu, ali svejedno idu dalje. Malo me iznenadilo micanje sa programa usred sezone, ali jebiga. Ako ce je prikazati do kraja, okej.
  Do kuda su uopce dosli sa snimanjem? Neka bar zavrse seriju koliko-toliko…

 • Koliko ja znam, cijela sezona je već odavno snimljena, a glumci su ostali pod ugovorom i zato je SyFy ubrzao stvari i u zadnji čas prebacio drugu polovicu na jesen, jer još nije bila donesena odluka o produživanju/otkazivanju.

 • Više sam je gledao iz respecta prema BSG nego zato jer mi je nešto valjala… makar je imala potencijala…

  Ah… jedna serija manje na download listi :)

 • visjeti u zraku? kao u galactici jel? s obzirom da su prisilno maknuti, ocekujem jednako “dobre” odgvore kao i za sva pitanja koja je galactica otvorila u svojih pet godina, pa imala onakvu zadnju sezonu… ovdje bar invalidi imaju izgovor ajde

 • Htjeli su se odmaci od robots&explosions i otisli u drugu krajnost. Ne znam na koje gledatelje su tocno racunali. Meni je bila dosadnjikava, a bas volim character drama. Nisu mi sjeli likovi. Cak sam malo zlurado procitala vijest o canceliranju >:)

 • mrgh…
  ajd još nek i terrierse otkažu i onda stvarno više nema ništa kvaltitetno za pogledat!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861