Stranger Things ima novi datum premijere, a Bojack se vraća nešto kasnije – serijala.com
Trenutno čitaš
Stranger Things ima novi datum premijere, a Bojack se vraća nešto kasnije

Stranger Things ima novi datum premijere, a Bojack se vraća nešto kasnije

Netflix je prije nekoliko mjeseci obznanio svijetu kako će se druga sezona Stranger Thingsa pojaviti 31. listopada. Imalo je smisla, braća Duffer nas već neko vrijeme uvjeravaju kako će sezona biti mračnija, s više elemenata horora. I 31. listopad je Halloween, onaj dan u godini kada Amerikanci vode svoju djecu po kvartu i skupljaju slatkiše, dok se ostatak svijeta opija u birtijama odjeveni u nekoliko-mjeseci-staru pop kulturnu referencu.

Danas je Netflix objavio kako je datum premijere druge sezone Thingsa pomaknut na petak, 27. listopada što je odlično iz više razloga. Prvi, gledat ćemo premijeru četiri dana ranije i drugi, 27. listopad je petak, a ljepše je gledati stvari za vikend, a ne u utorak. Druga sezona serije imat će devet epizoda.

Stranger Things je probudio nostalgiju za vremenom i mjestom koje smo često gledali na televizorima, vremenu i mjesto na kojem uopće nismo ni bili, ali koje nas je jednako tako zavelo i opčinilo samo sjedeći pred ekranima. Bilo je nešto i u tome što smo ga prošle godine gledali u vrućim ljetnim danima, ali vidjet ćemo kako će to funkcionirati na jesen.

Pored datuma premijere druge sezone Stranger Thingsa, Netflix je najavio i povratak našeg najdražeg antropomorfnog konja, Bojacka Horsemana. Beznadna depresija u animiranom obliku ovaj put je pomaknuta s tradicionalno kolovoškog termina na rujanski. Četvrta sezona Bojacka dolazi 8. rujna.

Svijet koji je Ralph-Bob Waksberg ovdje stvorio ne može se usporediti s ničim drugim na televiziji, a činjenica da mnogi poznati (Paul McCartney, Olivia Wilde, Naomi Watts, J.K. Simmons…) vrlo rado posuđuju svoje glasove seriji u kojoj je glavni lik konj s vestom i sakoom, mora vam barem sugerirati da se radi o nečem zbilja posebnom. Na prvi pogled samo običan crtić, BoJack je ozbiljno, mračno, turobno ogledalo duše modernog života, jednako humoristično koliko i potpuno važno.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861