Stranger Things 4: Netflix još šuti, izvori navode listopad kao početak snimanja nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Stranger Things 4: Netflix još šuti, izvori navode listopad kao početak snimanja nove sezone

Stranger Things 4: Netflix još šuti, izvori navode listopad kao početak snimanja nove sezone

Pauze između sezona Netflixove najpopularnije serije su predugačke. Ovaj trend višegodišnjeg čekanja novih epizoda znak su većih ulaganja u televizijsku produkciju koja sad može potrajati sto godina. S jedne strane to je odlično jer su serije produkcijski na razini holivudskih blockbustera, ali s druge — svi ćemo postati penzioneri čekajući nove avanture likova s malih ekrana.

Winter Is Coming kaže ovako — snimanje nove sezone Stranger Thingsa moglo bi početi već u listopadu, a potvrdu nalaze u prošlotjednom izdanju Production Weeklyja, popularnog i pouzdanog holivudskog izvora nadolazećih produkcija. Netflix još nije najavio da je serija uopće zaradila četvrtu sezonu, ali kako trga rekorde gledanosti teško je za očekivati da će treća sezona biti posljednja.

U slučaju da snimanje stvarno započne u listopadu, Stranger Things bi vrlo vjerojatno mogao preuzeti jedan od kasnogodišnjih blagdana sljedeće godine. Ili Dan zahvalnosti u studenom ili Božić u prosincu. Druga sezona svoju je premijeru imala pred Halloween, treća sezona je stigla na američki Dan nezavisnosti, a prva je… bila usred ljeta. Bilo kako bilo, čekamo službenu potvrdu s Netflixa.

Stranger Things: Treća sezona lomi rekorde na Netflixu

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861