Stephen King i Walking Dead – serijala.com
Trenutno čitaš
Stephen King i Walking Dead

Stephen King i Walking Dead

IGN je nedavno razgovarao sa zvijezdama AMC-jeve zombi uspješnice The Walking Dead. Laurie Holden, koja glumi Andreu u seriji, izjavila je kako će poznati autor Stephen King napisati bar jednu epizodu nove sezone. AMC je naručio 13 epizoda za drugu sezonu koja će se početi emitirati negdje u listopadu.

Frank Darabont, poznati redatelj i showrunner serije adaptirao je tri Kingova djela u svojoj filmskoj karijeri. The Shawshank Redemption, The Green Mile i The Mist.

Jon Bernthal (Shane) je također potvrdio da će Darabont ponovo sjesti u redateljski stolac, ali da to vjerojatno neće biti baš za premijeru druge sezone, već za jednu još nedefiniranu epizodu tokom sezone.

Što je još IGN vidio i čuo možete pronaći na njihovim stranicama.

3 komentara
  • Bravo za ovu odluku ako se malo analizira the walking dead ima dosta slicnosti sa Kingovim romanima a povukao bi paralelu izmedju the walking deada i Kingovog uporishta oba se bave postapokalipticnim periodom i fokusiraju se na prezivele i njihovo snalazenje u novonastaloj situaciji s tim da se u prvom ljudi pretvaraju u zombije a u drugom virus supergripa koji je pusten iz americke vojne baze ubija devedeset posto covecanstva.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861