Spin-off Supernaturala danas – serijala.com
Trenutno čitaš
Spin-off Supernaturala danas

Spin-off Supernaturala danas

Ukoliko niste pretjerani obožavatelj suočavanja sa mračnim demonima i apokalipsom u Supernaturalu, možda biste trebali pogledati Ghostfacers, online spin-off serije Supernatural.

Grupa amaterskih lovaca na nadnaravno, koja se prvi put pojavila u Supernaturalu, dobila je svoju vlastitu web seriju zahvaljujući popularnosti među gledateljima. Ghostfacers započinje danas s prikazivanjem, usporedno sa 100. epizodom Supernaturala.

Ukratko, Ghostfacers se sastoje od Eda i Harryja, dečkiju sa websitea Hell Hound’s Lair. Oba su samoprozvani “profesionalni” detektivi na paranormalno koji se pojavljuju u kvazi-reality TV emisiji Ghostfacers, a ta je emisija pak do sada bila prikazana unutar epizoda Supernaturala “Hell House”, “Ghostfacers” i “It’s a Terrible Life”.

U web spin-offu oni će nastaviti svoju potragu za nadnaravnim, zajedno sa Maggie, Edovom posvojenom sestrom i dežurnim tehničkim stručnjakom u timu, te video snimateljem Kennyjem.

Ghostfacers će se prikazivati dvaput tjedno idućih mjesec dana, sa ukupno 10 epizoda.

Iako je prva epizoda već prikazana na službenoj stranici, nije moguće pogledati video jer, predvidljivo,  nismo u pravoj zemlji. Pokušajte na YouTubeu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861