Remake Bucka Rogersa – serijala.com
Trenutno čitaš
Remake Bucka Rogersa

Remake Bucka Rogersa

Ovo je za pokojeg fana starih SF-ova: Jeste čuli za Star Trek: New Voyages, produkcijski najkvalitetniju Star Trek fanmade web seriju? Vjerojatno ne. No uglavnom, glavni tip iza New Voyagesa je Cames Cawley, čovjek ima svoju producentsku firmicu pod nazivom Cawley Entertainment Company, a počeo je raditi na remakeu Bucka Rogersa u 25. stoljeću, također u formi web serije.

Lik Bucka Rogersa, zamrznutog pilota iz Prvog svjetskog rata, te probuđenog 500 godina kasnije, vuče se još od 1928. godine, kada se prvi puta pojavio u stripu. Ipak, najpoznatija je serija sa kraja sedamdesetih / početka osamdesetih koja je trajala dvije sezone, odnosno 37 epizoda.

buck_rogers

Za razliku od New Voyagesa, pretežno amaterske produkcije sa ponekim profesionalcem-entuzijastom (uglavnom par ljudi koji su radili na originalnom Star Treku), ovaj Cawleyjev projekt biti će u potpunosti profesionalan, iza i ispred kamere. Bar tako kažu.

Glavni glumac je Bobby Rice za kojeg nema šanse da ste čuli, Cawley ga je pokupio iz svoje već spomenute fan serije, New Voyages. Namjera je odraditi 20 epizoda godišnje, streamati ih na netu, a financijski se pokriti oglašavanjem. Serija bi trebala krenuti krajem 2010.

Evo i trailera objavljenog njihovim službenim stranicama pred koji dan:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861