Prvi pogled: The Witcher dolazi krajem godine na Netflix – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled: The Witcher dolazi krajem godine na Netflix

Prvi pogled: The Witcher dolazi krajem godine na Netflix

Samo nekoliko dana prije početka emitiranja treće sezone Stranger Thingsa — Netflix je napokon predstavio prve slike i poster svoje nadolazeće adaptacije Witchera. Šef Netflix, Ted Sarandos, najavio je seriju za četvrti kvartal ove godine što bi značilo da će The Witcher doći između listopada i prosinca.

U knjigama poljskog autora Andrzeja Sapkowskog “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je već spomenuti — odličan i iznimno popularan serijal video igara poljskog studija, CD Projekt RED.

Prva sezona preuzet će radnju iz prve dvije knjige, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, a za prvu sezonu naručeno je osam epizoda. Snimanje je završilo ovih dana, a kamere su se vrtile poglavito u Poljskoj, ali i u šumama oko Budimpešte. Superman, Henry Cavill, utjelovio je glavnog junaka serije — Geralta. Yennefer je utjelovila Anya Chalotra, a Ciri će odigrati Freya Allan.

Komentari (1)
  • Napokon :) Koliko su samo poboljsali izgled od onog testa sada više liči na Geralta iz igrica!
    Jedva čekam nadam se velikoj popularnosti serije!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861