Pretty Little Liars (Slatke male lažljivice) – druga sezona na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Pretty Little Liars (Slatke male lažljivice) – druga sezona na Doma TV

Pretty Little Liars (Slatke male lažljivice) – druga sezona na Doma TV

Pretty Little Liars

Putem press objave s Doma TV:

SLATKE MALE LAŽLJIVICE 2

I dalje ne treba vjerovati slatkoj djevojci s prljavom tajnom.

Nova sezona ‘Slatkih malih lažljivica’

koju trenutno premijerno prati i američka publika

od 18. ožujka može pratiti i hrvatska na Doma TV-u

(Pretty Little Liars), SAD, 2.sezona

Prema knjizi: Sara Shepard

Izvršni producenti: I. Marlene King, Oliver Goldstick, Leslie Morgenstein (Tračerica, Vampirski dnevnici), Bob Levy (Tračerica, Vampirski dnevnici)

Nakon napetog završetka prve sezone, drama se nastavlja i u novim nastavcima. Ianovo tijelo nije pronađeno, a cijeli grad zanima što se zaista dogodilo u crkvi te večeri. Mogu li djevojke izmisliti uvjerljivu priču? Aria, Emily, Hanna i Spencer trebaju štošta objasniti, njihovi roditelji i policija ne znaju u što vjerovati. Djevojke se nalaze na meti gradskih tračeva.

Novi nastavci donose otkrivanje identiteta ‘A’, a netko će biti i uhićen zbog ubojstva Alison. Također najavljena je i smrt jednog od likova koja će zasigurno šokirati sve fanove serije. U međuvremenu, ljubav djevojaka je u drugom planu jer Spencer ne dopuštaju da vidi Tobyja (KEEGAN ALLEN), a Aria zahladi odnos s Ezrom. Caleb (TYLER BLACKBURN) se vraća u grad zbog Hanne. Također će i gostujući likovi pomutiti planove glavnih junakinja, počevši od Jasona (DREW VAN ACKER), Caleba (TYLER BLACKBURN) i Samare (CLAIRE HOLT).

Gledatelji Doma TV-a imaju privilegiju paralelno s američkim gledateljima pratiti nove uzbudljive nastavke Slatkih malih lažljivica. Glumac Chad Lowe koji je utjelovio Arijina oca Byrona režirao je desetu epizodu ove sezone. U studenom 2011. godine ABC je potvrdio snimanje treće sezone. Na službenoj FB stranici serije postoji i specijalna aplikacija ‘Pretty Little Lie Detector’. Naslovnu pjesmu ‘Secret’ predložila je jedna od glavnih glumica u seriji Ashley Benson. Većina scena snimana je na setu popularne serije ‘Gilmorice’.

Ukoliko su propustili omiljenu epizodu vikendom na Doma TV-u hrvatski obožavatelji mogu je pogledati besplatno na VOD servisu OYO.hr na kojem je dostupna sedam dana od emitiranja.

NAGRADE

 • 2012. serija je osvojila nagradu People’s Choice u kategoriji omiljene TV drame.
 • 2011. serija je dobila nagradu Teen Choice i to u 3 kategorije: za najbolji TV show, najveću žensku zvijezdu – Lucy Hale i najveću mušku zvijezdu – Ian Harding
 • 2010. serija je osvojila tri nagrade ‘Teen Choice’
 • ukupno serija je osvojila sedam nagrada i šest nominacija

GLUME

 • TROIAN BELLISARIO (Spencer Hastings)
 • ASHLEY BENSON (Hanna Marin)
 • HOLLY MARIE COMBS (Ella Montgomery)
 • LUCY HALE (Aria Montgomery)
 • IAN HARDING (Ezra Fitz)
 • LAURA LEIGHTON (Ashley Marin)
 • CHAD LOWE (Byron Montgomery)
 • SHAY MITCHELL (Emily Fields)
 • SASHA PIETERSE (Alison DiLaurentis)

O LAŽLJIVICAMA

TROIAN BELLISARIO (Spencer Hastings)

Troian Bellisario koja tumači Spencer dolazi iz poznate producentske i glumačke obitelji. Kći je producenta i scenarista Donalda Bellisarija (Navy CIS, JAG, Quantum Leap), a polubrat joj je Sean Murry, jedan od glavnih glumaca Navy CIS-a. Također polubrat joj je i Chad W. Murry koji je producirao nekoliko epizoda serija ‘CSI:Los Angeles’. Njezina majka je glumica i producentica Deborah Pratt. Lijepa Troian je trenutno u vezi s gostujućim glumcem u seriji ‘Slatke male lažljivice’ Patrickom J. Adamsom.

ASHLEY BENSON (Hanna Marin)

Rođena u Kaliforniji Ashley je rano razvila strast prema kazalištu te počela glumiti u dobi od devet godina. Ova glumica je imala ulogu u seriji ‘Eastwick’ u kojoj je utjelovila kćer Rebecce Romijn. Ostvarila je uloge i u filmu ‘Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal’. Na malom ekranu Ashley su gledatelji mogu gledati u serijama ‘Zapadno krilo’ te ‘O.C.’, kao i u sapunici ‘Naši najbolji dani’ u kojoj je utjelovila lik Abigail Deveraux.

LUCY HALE (Aria Montgomery)

Lucy Hale je nedavno ostvarila uloge u serijama ‘Privileged’ i ‘The Sisterhood of the Traveling Pants 2’. S obzirom da je rođena u Memphisu u Tennesseju Lucy je odmalena voljela glazbu te je rano počela pohađati sate pjevanja. Ostvarila je ulogu u filmu ‘Sorority Wars’ te imala gostujuću ulogu u serijama ‘Privatna praksa’ i ‘CSI Miami’. Lucy je glumila i u serijama ‘Kako sam upoznao vašu majku’ te ‘O.C.’.

SHAY MITCHELL (Emily Fields)

Shay Mitchell je dijete Filipinke i oca irsko-škotskog podrijetla. Rođena je u Torontu u Kanadi. Čak i kao malo dijete Shay je imala interes za glumu, a počela se baviti plesom u dobi od pet godina. S deset godina obitelj se preselila u Vancouver gdje je Shay započela karijeru modela. Ostvarila je ulogu u seriji ‘Degrassi:The Next Generation.’.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861