Francuska mini-serija Posljednji val (La Dernière Vague) ekskluzivno na TV kanalu Movie Generation! – serijala.com
Trenutno čitaš
Francuska mini-serija Posljednji val (La Dernière Vague) ekskluzivno na TV kanalu Movie Generation!

Francuska mini-serija Posljednji val (La Dernière Vague) ekskluzivno na TV kanalu Movie Generation!

Serija “Posljednji val” drugačija je serija; puna misterija i tajni, odmaknuta od standarda današnjih serijala što ju čini posebno zanimljivom. Serija prati posljedice koje neobični oblak svojim dolaskom ostavlja na zajednicu malog primorskog gradića u Francuskoj, gdje će tijekom sportskog događaja nekoliko surfera doslovno nestati pred očima gledatelja. Nakon pet sati uzaludne potrage za njima, nestali surferi se najednom vraćaju bez sjećanja na posljednje sate, kao i bez vidljivih posljedica petosatnog boravka pod vodom.

Ovaj neobjašnjivi događaj surfere je duboko transformirao, međusobno povezao, ali i obdario nekim natprirodnim moćima kao što su liječenje ljudi dodirom ili mogućnost gledanja kroz predmete. U međuvremenu, misterioznom i moćnom oblaku ne treba dugo da se ponovno pojavi i stvori nove preokrete. Je li riječ o običnoj klimatskoj promjeni ili o početku pobune prirode? Je li oblak taj koji je promijenio surfere?

Seriju “Posljednji val” odlikuje velika glumačka ekipa renomiranih francuskih glumaca kao što su Marie Dompnier, David Kammenos i Arnaud Binard, potom izvrsni specijalni efekti i vrlo originalna priča. Prvi puta je prikazana u Francuskoj na samom kraju 2019. godine te dobila vrlo pozitivne kritike francuske publike. Odgovori na pitanja želi li nam priroda nešto poručiti ili se ipak samo radi o nizu slučajnosti, mogu se pronaći u ovoj originalnoj francuskoj mini-seriji.

Premijera serije “Posljednji val” potvrđena je za ponedjeljak 10. veljače 2020. u 20h na TV kanalu Movie Generation.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861