Paper Girls: Amazonova adaptacija stripa Bryana K. Vaughana stiže krajem mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Paper Girls: Amazonova adaptacija stripa Bryana K. Vaughana stiže krajem mjeseca

Paper Girls: Amazonova adaptacija stripa Bryana K. Vaughana stiže krajem mjeseca

Krajem mjeseca, točnije 29. srpnja, stiže Amazonova adaptacija popularnog stripa Bryana K. Vaughana Paper Girls. Vaughan je autor jednog od najpoznatijih Vertigovih stripova svih vremena, Y: The Last Man, a ovih dana krenulo je ponovno izdavanje Sage koja je neko vrijeme bila na pauzi. Paper Girls, sjajno autorsko djelo BKV-a i Cliffa Chianga počelo je izlaziti kao mjesečnik od listopada 2015. kroz nakladništvo Image Comicsa. Serijal je završio s tridesetim brojem.

Paper Girls je priča o četiri mlade prijateljice koje su se jednog dana u Stony Creeku nenadano našle u kozmičkom sukobu nekoliko različitih frakcija putnika kroz vrijeme. Djevojke su, kako i samo ime stripa kaže, dostavljačice dnevnih novina u kasnim osamdesetim godina u urbanom predgrađu Clevelanda, mjestu i vremenu u kojem je i sam Brian K. Vaughan odrastao. Prvih nekoliko brojeva ne nagovještava golemi obujam ove priče, ali svi novi čitatelji mogli bi biti iznenađeni u kakvim nevjerojatnim tangentama ovo djelo putuje sve kroz jednu toplu i vrlo poznatu priču o prijateljstvu i odrastanju.

Stephany Folsom je angažirana kao scenaristica adaptacije, koja je zajedno s Andrewom Stantnonom napisala četvrti dio “Priče o igračkama”. Brian K. Vaughan će pomagati kao izvršni producent. Amazon je preskočio pilot fazu projekta i odmah naručio seriju. Dakle, ostaje nam još samo pitanje tko će ekranizirati Vaughanovu Sagu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861