Nove glasine cure iz Lucasfilma, treća sezona Mandaloriana počinje sa snimanjem, mogući spinoff na pomolu – serijala.com

Nove glasine cure iz Lucasfilma, treća sezona Mandaloriana počinje sa snimanjem, mogući spinoff na pomolu

Zanimljive glasine oko novih Disneyjevih projekata dolaze s Deadlinea. Samo tjedan dana nakon premijere druge sezone Mandaloriana čini se da je Lucasfilm na pomolu početka snimanja treće sezone koja zapravo još službeno nije naručena. Izvršni producent i vođa serije Jon Favreau je već ranije ove godine najavio kako se nada da će snimanje započeti prije kraja kalendarske godine, a za to ima jooš nešto manje od dva mjeseca.

Ono što uzrokuje zbunjenost jest činjenica da nitko ne zna što Disney točno želi snimati prije kraja godine jer je navodno u pripremi i miniserija o Bobbi Fettu. Ako je ta informacija točna onda je pitanje koji će od tih projekata prvi doći na red za snimanje — treća sezona Mandaloriana ili mini Bobba Fett. U svakom slučaju Deadline javlj da će pauza između između snimanja dva projekta biti otprilike tridesetak dana.

Nagađa se i da je još nekoliko projekata u raznim stadijima izrade, ali Lucasfilm i društvo za sada ne žele komentirati navode. Deadline javlja da je Sophie Thatcher zaposlena na jednom od tih projekata, ali još uvijek se ne zna hoće li glumica nastupiti prvo i u drugoj sezoni Mandaloriana. Osim Thatcher — postoje glasine i da će Gina Carano, odnosno njezina Cara Dune, dobiti vlastitu seriju na Disneyjevoj platformi. Rosario Dawson bi trebala utjeloviti Ahsoku Tano u drugoj sezoni Mandaloriana, ali to također nije službeno potvrđeno. Tano se do sada pojavljivala samo u animiranim projektima LucasFilma — prvenstveno u The Clone Wars i kratko u Star Wars: Rebels. U Rebelsima se pojavljuje Bo-Katan Kryze — lik koji bi u drugoj sezoni Mandaloriana trebala utjeloviti Katee Sackhoff. Špekulira se i da bi taj lik trebao dobiti spinoff.

Pročitaj još

I kao šlag na kraju spominje se i novi projekt scenaristice Leslye Headland koja bi trebala voditi akcijski triler predvođen ženskim likovima smješten u nekakvom alernativnom vremenskom razdoblju. Sve u svemu — imamo još sedam epizoda Mandaloriana do kraja sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861