Nove glasine cure iz Lucasfilma, treća sezona Mandaloriana počinje sa snimanjem, mogući spinoff na pomolu – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove glasine cure iz Lucasfilma, treća sezona Mandaloriana počinje sa snimanjem, mogući spinoff na pomolu

Nove glasine cure iz Lucasfilma, treća sezona Mandaloriana počinje sa snimanjem, mogući spinoff na pomolu

Zanimljive glasine oko novih Disneyjevih projekata dolaze s Deadlinea. Samo tjedan dana nakon premijere druge sezone Mandaloriana čini se da je Lucasfilm na pomolu početka snimanja treće sezone koja zapravo još službeno nije naručena. Izvršni producent i vođa serije Jon Favreau je već ranije ove godine najavio kako se nada da će snimanje započeti prije kraja kalendarske godine, a za to ima jooš nešto manje od dva mjeseca.

Ono što uzrokuje zbunjenost jest činjenica da nitko ne zna što Disney točno želi snimati prije kraja godine jer je navodno u pripremi i miniserija o Bobbi Fettu. Ako je ta informacija točna onda je pitanje koji će od tih projekata prvi doći na red za snimanje — treća sezona Mandaloriana ili mini Bobba Fett. U svakom slučaju Deadline javlj da će pauza između između snimanja dva projekta biti otprilike tridesetak dana.

Nagađa se i da je još nekoliko projekata u raznim stadijima izrade, ali Lucasfilm i društvo za sada ne žele komentirati navode. Deadline javlja da je Sophie Thatcher zaposlena na jednom od tih projekata, ali još uvijek se ne zna hoće li glumica nastupiti prvo i u drugoj sezoni Mandaloriana. Osim Thatcher — postoje glasine i da će Gina Carano, odnosno njezina Cara Dune, dobiti vlastitu seriju na Disneyjevoj platformi. Rosario Dawson bi trebala utjeloviti Ahsoku Tano u drugoj sezoni Mandaloriana, ali to također nije službeno potvrđeno. Tano se do sada pojavljivala samo u animiranim projektima LucasFilma — prvenstveno u The Clone Wars i kratko u Star Wars: Rebels. U Rebelsima se pojavljuje Bo-Katan Kryze — lik koji bi u drugoj sezoni Mandaloriana trebala utjeloviti Katee Sackhoff. Špekulira se i da bi taj lik trebao dobiti spinoff.

I kao šlag na kraju spominje se i novi projekt scenaristice Leslye Headland koja bi trebala voditi akcijski triler predvođen ženskim likovima smješten u nekakvom alernativnom vremenskom razdoblju. Sve u svemu — imamo još sedam epizoda Mandaloriana do kraja sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861