Na otvorenu pozornicu kina Tuškanac stiže KOZin kviz o superherojima – serijala.com
Trenutno čitaš
Na otvorenu pozornicu kina Tuškanac stiže KOZin kviz o superherojima

Na otvorenu pozornicu kina Tuškanac stiže KOZin kviz o superherojima

Dragi KOZoljupci, u subotu, 9. rujna, s početkom u 18.30 sati u sklopu festivala Screen on the Green održat će se jedno posebno izdanje KOZe. Na ljetnom kinu Tuškanac, naime, odigrat ćemo zabavan dvosatni kviz posvećen svijetu superjunaka.

Superheroji su uvijek bili privlačna tema ljubiteljima filmova, serija i stripova, a kako se u subotu na Tuškancu prikazuje novi Spider-Man, to je super prilika za jedan dinamični tematski kviz o junacima koji nas inspiriraju i zabavljaju godinama. Kviz će voditi KOZin pastir Luka Šimunović, koji materiju ima u malom prstu, a za vas su pripremili više od 80 pitanja o svim mogućim i nemogućim titanima ovog specifičnog žanra, kao i brojne, bogate nagrade za najuspješnije ekipe među vama.

Svaka se ekipa može sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana, a za jednu ekipnu ulaznicu vrijedi izdvojiti 60 kuna. Svoje superherojske ekipe možete prijaviti putem ovog jednostavnog obrasca. Ako vjerujete da ste majstori ovog područja, prijavite se i dokažite!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861