Mortal Kombat: Reboot web serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Mortal Kombat: Reboot web serija

Mortal Kombat: Reboot web serija

Mortaaaaaaaaaal Kombaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!

Mortal Kombat bio je na vrhuncu popularnosti dok smo bili klinci (ili je nama bio na vrhuncu popularnosti jer smo bili klinci), a lani nas je, baš kao nekad, zaintrigirao trailer / kratki film “Mortal Kombat: Rebirth” čija je svrha bila prodati ideju filmskom studiju Warner Bros. Kevin Tancharoen, redatelj kratkog filma, kasnije je najavio web seriju od deset nastavaka, kao temeljiti reboot franšize sa nešto realističnijom podlogom.

Prva epizoda web serijala pod nazivom Mortal Kombat: Legacy objavljena je danas, a u njoj glume isti glumci kao u kratkom filmu; Jeri Ryan (Star Trek: Voyager) je Sonya Blade, a Michael Jai White glumi Jacksona “Jaxa” Biggsa. Od poznatih likova tu su Striker (Tahmoh Penikett, Battlestar Galactica) i Kano (Darren Shahlavi).

Web seriju režira Kevin Tancharoen, vrlo mladi 26-godišnji redatelj koji je svoj filmski debi imao tek preklani, a prije je bio koreograf Madonne i Britney Spears. Scenaristi Spartacusa: Blood and Tits Sand, Aaron Helbing i Todd Helbing  uz Tancharoena pisat će scenarije za preostale epizode.

Kratki film objavljen lani predstavlja nekoliko glavnih likova iz franšize, pojavljuju se: Sonya Blade, Jax, Scorpion, Johnny Cage, Reptile i Baraka. Pozadine likova dosta su izmjenjene, a sam setting filma dosta je realističniji, iako izvornih nadnaravnih elemenata u narednim epizodama ne bi smjelo nedostajati.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861