Dirk Gently’s Holistic Detective Agency obnovljen za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Dirk Gently’s Holistic Detective Agency obnovljen za drugu sezonu

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency obnovljen za drugu sezonu

Sve stoji u naslovu. BBC America, mreža na kojoj se serija emitira, obnovila je svoju najnoviju fantastičnu dramu, Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, za drugu sezonu. Iako nije službeno potvrđeno, pretpostavka je kako će se emitirati krajem (sljedeće) kalendarske godine, baš kao i prva sezona. Prva sezona će završiti 10. prosinca s osmom epizodom, a druga sezona imat će deset komada.

Ako se sada pitate što je Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, bez brige – niste jedini, a i mi smo malo zakazali. Temeljena na kultnim romanima Douglasa Adamsa, ova serija nije prvi pokušaj ekranizacije. Prije nekoliko godina isto je pokušao i obični, britanski BBC. Ta serija je imala jedan pilot i tri epizode u svojoj prvoj i jedinoj sezoni.

Serija prati avanture ekscentričnog holističkog naslovnog detektiva, Dirka Gentlyja (Samuel Barnett), i njegovog slučajnog “asistenta” Todda (Elijah Wood). Njih dvojica rješavaju naizgled nepovezani, suludi slučaj, a avanture kroz koje prolaze su poremećene, nevjerojatne i u potpunosti bizarne. Kako knjige nisam čitao, serija je definitivno nešto sasvim drugačije od svega ostalog na televiziji, a fanovi predloška ipak su malo kritičniji. Pogledajte, zaključite sami.

Komentari (1)
  • Bome ste zakazali, nisam imao pojma da ova serija postoji.

    Citao sam knjige i bile su mi odlicne, pa se veselim i seriji, ali sumnjam da ce uspjeti postici douglasadamsovski humor

    Znao sam za britansku verziju, ali nisam znao da su izasle jos tri epizode, mislio sam da je samo pilot. Ako se dobro sjecam, bio mi je ok, ali nista posebno

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861