AMC u SF vodama – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC u SF vodama

AMC u SF vodama

Kabelska mreža AMC (Mad Men, Breaking Bad, The Walking Dead) otkupila je Thunderstruck, znanstveno-fantastični projekt iz pera Paula Boardmana i Scotta Derricksona.

Deadline prenosi kako će se serija baviti zagonetnim i moćnim bićima koja su se počela pojavljivati po cijelom svijetu. Thunderstruck će se odvijati u Great Fallsu, Montani, malenom mjestu gdje se jedno takvo biće pojavilo. Boardmanu i Derricksonu priključit će se David Eick (Battlestar Galactica) kao izvršni producent serije.

Za odgovorni dvojac, inače najpoznatiji po “Egzorcizmu Emily Rose”, ovo je prvi veliki izlet na televiziji. Thunderstruck je još u ranoj fazi razvoja, ali izvještavat ćemo vas o novostima kako budu pristizale.

8 komentara
 • Odlična vijest…. ionako SF-a kronično fali na malim ekranima, još kad je vrlo izvjesno da i Fringe proživljava zadnju sezonu (dao Bog da se varam :)) takvih sadržaja gotovo da neće više biti… stoga se veselim da će se AMC okušati i u tom žanru ;)

  • Tipicno uskogrudno razmisljanje. Sto bi to trebalo znaciti? Pa nece seriju raditi isti scenaristi, a AMC je hvala bogu pokazao da zna odabrati dobre serije i podrzavati autore (makar to znacilo da serija ode kvragu kao Killing, ili u znatno manjoj mjeri TWD). Zasad imaju prilicno jebeno dobar prosjek.

   • Pohvalno za njih što pokušavaju ulaziti u nove žanrove poput sf-a ili trenutno westerna, ali ono što AMC najbolje radi su dramedije poput BB i Mad Mana.

    • Posteno.

     Ali svejedno mislim da to nema nikakve veze s mrezom, vec autorima. I ono, jedna serija bas nije mjerilo…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861