Altered Carbon: Zavirite iza kulisa skupe Netflixove znanstveno-fantastične drame – serijala.com
Trenutno čitaš
Altered Carbon: Zavirite iza kulisa skupe Netflixove znanstveno-fantastične drame

Altered Carbon: Zavirite iza kulisa skupe Netflixove znanstveno-fantastične drame

Još je samo tjedan dana preostalo do premijere nove Netflixove znanstveno-fantastične drame i mreža je odlučila podijeliti zanimljivi video s pogledom iza kulisa. Čini se kako će borbe i akrobacije biti na zavidnoj razini, ali to smo i očekivali.

Altered Carbon je adaptacija istoimenog cyberpunk romana iz 2002. godine smještena je 500 godina u distopijsku budućnost gdje ljudske osobnosti mogu biti digitalno pohranjene i učitane u nova tijela.

Joel Kinnaman glumi japansko-istočnoeuropskog bivšeg vojnika zatvorenog stotinama godina, probuđenog u budućnosti koju je htio spriječiti.

Will Yun Lee glumi Takeshija Kovacsa, jedinog preživjelog vojnika iz skupine elitnih međuzvjezdanih ratnika – poraženih pobunom protiv novog svjetskog poretka. 250 godina kasnije Kovacsa oživljava (gdje ga sada utjelovljuje Kinnaman) Laurens Bancroft (James Purefoy), jedan od najbogatijih i najdugovječnijih ljudi na planetu. Laeta Kalogridis je izvršna producentica i showrunnerica serije koja navodno barata budžetom od 7-8 milijuna dolara po epizodi. Njezin CV, između ostalog, uključuje “Alexandera”, “Pathfinder”, “Terminator Genesys” i “Shutter Island”.

Prve reakcije prilično variraju. Od dosadnog do izvrsnog.

Prva sezona imat će deset epizoda, a dolazi na Netflix 2. veljače 2018.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861