3 Body Problem stiže za dva tjedna, Netflix ima novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
3 Body Problem stiže za dva tjedna, Netflix ima novi trailer

3 Body Problem stiže za dva tjedna, Netflix ima novi trailer

Netflix je danas predstavio novi trailer za svoju nadolazeću znanstveno-fantastičnu seriju, 3 Body Problem. Temeljena na serijalu romana kineskog autora Liu Cixina, serija stiže na Netflix pod perom autora HBO-ove “Igre prijestolja”, D.B. Weissa i Davida Benioffa. Alexander Woo (The Terror) se pridružuje dvojcu izvršnih producenata kao showrunner na samoj seriji.

Priča prati Ye Wenjie (Tine Tseng i Rosalind Chao), astrofizičarku čiji je otac ubijen u Maovoj revoluciji. Zbog svoje znanstvene podloge regrutirana je i poslana u tajnu radarsku bazu u udaljenu regiju Kine. Njezina sudbonosna odluka iz šezdesetih odjekuje prostorom i vremenom do skupine modernih znanstvenika, prisiljavajući ih da se suoče s najvećom prijetnjom čovječanstvu.

Priča je svoje putovanje započela još 2006. u prvom romanu, The Three-Body Problem. Liu je trilogiju nastavio s The Dark Forest, a završio s Death’s End. Prva knjiga izdana je na engleskom jeziku 2014., a trilogija je do sada prodana u najmanje osam milijuna primjeraka. Prva sezona Netflixove adaptacije stiže 21. ožujka. Kinezi imaju svoju adaptaciju koja u potpunosti prati same romane i koja je dostupna na Prime Videu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861