2012 sa filma na televiziju – serijala.com
Trenutno čitaš
2012 sa filma na televiziju

2012 sa filma na televiziju

Novi film katastrofe Rolanda Emmericha, 2012, još nije ni krenuo u kinima (kreće 13. 11.), a njegov autor najavljuje televizijski nastavak pod nazivom 2013.

Emmerich je za io9 komentirao moguću seriju:

Tri spasilačka broda dolaze u Afriku, a u Cape Townu ima preživjelih koji su bili ostavljeni. Kako započeti novo društvo? Nema vizualnih efekata, sve je u likovima. Što budućnost nosi, nadu?

Ne zna se kad će krenuti serija, niti tko bi trebao glumiti:

Tek su sklopili ugovor sa ABC-jem. Bilo je dosta ideja koje nismo mogli ubaciti u 2012, i mislili smo da bi bilo zanimljivo pogledati što se događa nakon svega toga. Kad smo pisali scenarij morali smo napraviti nekakav završetak i ostavili smo ga otvorenim. Otkriva se da Afrika još uvijek postoji, podigla se za nekoliko tisuća metara. Serija prati preživjele na velikim brodovima za spašavanje koji dolaze u Afriku i tamo pronalaze preživjele. U nastavku bi ljudi očekivali vizualne efekte, ali u biti se radi o odnosima između ljudi. To možemo raditi na tv seriji na tjednoj bazi.

Emmerich osim toga spominje seriju kao kombinaciju Losta i Districta 9, sa velikom glumačkom postavom, kompleksnim pričama i surovim realizmom. Serija je navodno već u ranoj fazi razvoja, a realizacija ovisi o uspješnosti ovog blockbustera na kino blagajnama.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861