Završava, vraća se… – serijala.com
Trenutno čitaš
Završava, vraća se…

Završava, vraća se…

Par brzih vijesti o kraju / povratku nekih serija.

Prvo sa lošim vijestima. Doduše, nismo sigurni da je ikog briga, ali CBS je sa rasporeda maknuo novaka Three Rivers. Ova medicinska drama sa trenutno osam emitiranih epizoda dosad je išla petkom, ali eto, više neće. 13 epizoda naručeno je za prvu sezonu, zasad nema informacija o budućem emitiranju, osim da bi mreža trebala odraditi ugovoreno. A dalje… Medicinskih serija sad ima ih na lopate, hvala bogu, a iskreno, niti nismo čuli da to netko gleda kod nas. Ali eto, da ne velite da vam nismo prenijeli. (THRFeed)

TNT je otkazao svoju pravničku dramu, Raising the Bar. Serija je bila u drugoj sezoni na ovoj kabelskoj mreži, prošlog rujna odlično krenula (7,7 milijuna gledatelja, na kabelskoj!), no do sada se srozala duplo ispod te brojke. U izjavi za javnost TNT je komentirao kako im je bilo drago raditi sa njima, sjajna postava i sve to, ali eto, gledanost je slaba pa je moraju maknuti. (zap2it)

I još datumi povratka novih sezona na FX-u, koje nismo uvrstili u popis midseason povratnika jer datumi do danas nisu bili poznati. Nip/Tuck će prvu polovicu šeste sezone (i posljednje) završiti 16. ovog mjeseca, pauzirati tri tjedna, nakon čega ide posljednjih 9 epizoda. Tako bi serija trebala završiti 3. ožujka sljedeće godine, umjesto 2011. kako je bilo planirano lani. Druga FX-ova drama, Damages, počinje treću sezonu 25. siječnja. (zap2it)

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861