Vince Vaughn i Colin Farrell u drugoj sezoni True Detectivea – serijala.com
Trenutno čitaš
Vince Vaughn i Colin Farrell u drugoj sezoni True Detectivea

Vince Vaughn i Colin Farrell u drugoj sezoni True Detectivea

Trebalo im je više od pola godine od završetka prve sezone, no HBO se konačno službeno oglasio u pogledu nastavka svoje krim-antologije, True Detective. Nakon što se Colin Farrell požurio pohvaliti da je dobio ulogu, HBO je potvrdio casting te objavio kako će uz njega glumiti Vince Vaughn. Poznata filmska imena i dalje stižu na televiziju, koja često ima kompleks manje vrijednosti pred medijem kojem se tepa da je sedma umjetnost.

Kaže HBO-ov službeni sinopsis:

“Troje policajaca i profesionalni kriminalac slijedom ubojstva moraju se snaći u mreži urote. Farrell je Ray Velcoro, korumpirani detektiv čija je odanost podijeljena između njegovih šefova u korumpiranoj policiji te mafijaša koji u šaci drži njegov šivot. Vaughn je Frank Seymon, profesionalni kriminalac kojem prijeti gubitak svog carstva nakon što njegov pokušaj legalnog poslovanja kvari ubojstvo poslovnog partnera.”

Preostaje još popuniti dvije druge glavne uloge, od kojih je najmanje jedna ženska — dosad se baratalo imenima Elisabeth Moss, Rachel McAdams, Jessice Chastain i Jessice Biel. Potvrđeno je, doduše, ono što se nagađalo: Justin Lin iz Fast and Furious franšize mijenja jedinog aktera nagrađenog Emmyjem, Caryja Fukunagu. No, za razliku od Fukanage, Lin neće režirati čitavu sezonu, već samo prva dva nastavka. Naravno, autor Nic Pizzolatto ponovo piše svih osam epizoda.

Pročitaj još

Očito je po gornjim informacijama, a znalo se od početka, nova sezona bit će potpuno nova (mini)serija sa relativno sličnom tematikom, ali potpuno novom pričom i glumcima. Prije debija serije nitko nije znao što očekivati od anonimnog scenarista kojem je HBO povjerio osam sati svog programa, no druga sezona doći će s potpuno definiranim i jako, jako visokim očekivanjima publike. Naravno, Ferrell i Vaughn će imati jako težak zadatak da dostignu McConaugheyja i Harrelsona, iako po castingu nitko ne bi unaprijed trebao suditi novu sezonu.

Kada? HBO tek kaže da snimanje počinje tokom jeseni, što znači da serija neće ugledati svjetlo dana tijekom zime, kao prva sezona.

4 komentara
  • Vince Vaughn? Ne znam, nisam baš oduševljen, ali valjda znaju što rade. Farrell mi je s druge strane jedan od najtalentiranijih glumaca svoje generacije.

  • Vince ovo Vince ono….kakav je McConaughey bio do prije nekoliko godina bože oprosti…

    • Da, ljudi reagiraju kao da su Vaughna pokupili u 3 ujutro u nekom baru, a ne angazirali nakon par mjeseci castinga. Da pricekamo i vidimo tipa u ulozi? A nije ni neki levat bas.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861