Trailer: The Crown pod krunom Olivije Colman samo je četiri tjedna daleko – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Crown pod krunom Olivije Colman samo je četiri tjedna daleko

Trailer: The Crown pod krunom Olivije Colman samo je četiri tjedna daleko

Datum povratka biografske serije o kraljici Elizabeti II. sve je bliži, a trenutno nas od novih deset epizoda dijeli nešto manje od mjesec dana. Novi trailer otkriva kako će se engleska kraljica nositi s promjenama koje donose nadolazeće 60-e, i to sve uz taktove Boba Dylana, javne proteste diljem Londona i previranja iza kapije Buckinghamske palače.

Netflix je krajem listopada 2017. objavio kako će ulogu kraljice u trećoj i četvrtoj sezoni od Claire Foy preuzeti Olivia Colman, sve popularnija britanska glumica koja je zanat ispekla na televiziji, igrajući u cijelom nizu sjajnih serija, od Peep Showa i Broadchurcha do Fleabag. Colman je također vlasnica Oscara za prošlogodišnji film The Favourite gdje je također utjelovila kraljicu — kraljicu Anne.

Ideja je da serija traje ravno 60 epizoda kroz 6 sezona, a prva i druga sezona od deset jednosatnih epizoda prikupile su izrazito pozitivne kritike. Pauza od dvije godine između sezona valjda neće škoditi samoj seriji, a četvrta sezona se počela snimati sredinom ljeta. Treća sezona The Crowna stiže u nedjelju 17. studenog, što je za Netflix vrlo neobičan odabir dana premijere.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861