Trailer: Druga sezona Outlandera stiže na proljeće – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Druga sezona Outlandera stiže na proljeće

Trailer: Druga sezona Outlandera stiže na proljeće

Starz je objavio prvi teaser za drugu sezonu još jedne svoje povijesne drame, Outlandera, ali i dalje ne navodi specifičan datum premijere. Jedino što doznajemo je da će se najvjerojatnije raditi o proljeću 2016. g.

Serija je adaptacija istoimenoga ciklusa romana spisateljice Diane Gabaldon i počela je s prikazivanjem na ljeto 2014., a završila sredinom ove godine. Adaptaciju za televiziju radi Ronald D. Moore, široj publici poznat po svojem radu na Star Treku i novoj Battlestar Galactici koji, radeći ovu seriju, ne napušta previše znanstveno fantastičnu tematiku jer serija uz nebrojenu dramu ima i elemente putovanja kroz vrijeme. U glavnim su ulogama Caitriona BalfeSam Heughan, a čak smo i mi radili recenziju na prvu sezonu.

U drugoj će se sezoni, Claire i Jamie preseliti u Francusku u potrazi za boljim životom koji će uskoro započeti rođenjem njihovog prvog djeteta. Iz Pariza će se nastaviti boriti na strani jakobita pokušavajući postaviti Stuarta kao zakonitog vladara Škotske.

https://www.youtube.com/watch?v=VVw1QI178Wk

4 komentara
 • kako usrati potencijalno zanimljiv sf?samo treba natrpati hrpu drame i romanse u to sranje radi fluidnijeg laksativnog efekta, neka se konzultiraju sa wachowski bračom koji su vrlo dobro usavršili tu “proljev formulu”.
  i šta se uopče dogodilo sa ronald moorom, kada se točno dogodila ta nezgoda kad je ozljedio glavu i postao nesposoban napravit išta što valja?šteta jer mislili smo da je kao mladi jj abrams, nova budučnost sfa a zapravo postao je sasha gray znanstvene fantastike, s obje ruke prihvača i duboko guta sve što se stavi ispred njega

   • da, naravno; dapače bez problema se mogu pomiriti da je to najlijepša ljubavna priča ikad napisana od strane jedne krasne žene i mogu zanemariti činjenicu da review za outlandera na youtubu rade jedino žene, ali nikako nemogu ignorirati da je ovo odlučio raditi jedan ronald d. moore – lik kojeg su kao boga štovali na comiconu, koji je, uz galacticu, radio da apsolutno svakoj star trek seriji(osim prve i zadnje) – ne samo to – doslovno lik je napisao scenarije za dva najbolja star trek filma nove generacije; i sada radi ovu seriju; zašto? zato jer je bio na večeri sa svojom suprugom i producent partnericom i one su strastveno raspravljali o tom romanu i uspjele ga nagovorit da se baci u projekt ekranizicije – i projekt je uspješan, evo druge sezone, super, želim mu još 40.
    i kad već ispadam kao neshvačeni kreten, moram priznati da sam kreten jer sam vjerovao kad su rekli da je ronald moore budučnost sfa kao što sam vjerovao da je jj abrams budučnost sfa; abrams je rebootao star trek koji mi je na kraju bolji od moorovih trekova, i sada radi na nekom star wars filmu koji izgleda tako jebeno brutalno da ću ga vjerovatno dva puta gledati u kinu prije nego ispadne na bluerayu…
    u međuvremenu ronald d. moore će raditi na novim epizodama outlandera, očito nije on kriv jer takav je roman predložak

    • nisam znala da je taj tip radio outlander! uf, stvarno što mu je to trebalo… ovo je stvarno serija za bakice, romansa na razini “moje tajne” ili kako su se zvali oni magazini xD

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861