Teaser: Luck, nova HBO-ova drama – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Luck, nova HBO-ova drama

Teaser: Luck, nova HBO-ova drama

Uz kratki teaser nove sezone Igre prijestolja, HBO je sinoć predstavio i novu najavu drame Luck, koja se očekuje u siječnju. Ovo je već traća serija koju će David Milch kreirati za HBO, nakon kratkotrajne drame John from Cincinnati i vesterna Deadwood, kojeg nikad nije dovršio, a su-kreirao je i NYPD Blue (iliti Njujorške plavce) za ABC.

Radnja se vrti oko konjičkih utrka, prati vlasnike, džokeje, kockare, te razne tipove likova koji su vezani uz taj sport, a Hoffman glumi čovjeka duboko upletenog u kladioničarske i ostale sumnjive poslove. Pilot režira Michael Mann (Probuđena savjest, Avijatičar, Poroci Miamija), a u glavnoj ulozi je “kišni čovjek” Dustin Hoffman, kao moćna figura kocke i organiziranog kriminala.

Uz Nicka Noltea i Richarda Kinda, Luck se čini kao sigurna oklada za HBO, koji se sjajnim nizom posljednjih drama vraća na staze stare slave, izgubljene krajem Sopranosa.

3 komentara
  • “Pilot režira Michael Mann (Probuđena savjest, Avijatičar, Poroci Miamija)”

    Avijaticar je Skorseze, mozda je pisac mislio na Ali-ja, Collateral, Heat, The Last of the Mohicans?

  • Mann je bio jedan od producenata Avijatačara (da je film pobijedio na Oscarima i Mann bi dobio svoj kipić) pa otuda njegova povezanost s tim filmom. I ja je jedva čekam. Zbog Manna.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861