Najava: Luck – Finale prve sezone serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Najava: Luck – Finale prve sezone serije

Najava: Luck – Finale prve sezone serije

Pratite li seriju, vjerojatno već znate da je otkazana nakon treće smrti konja koji su se koristili za snimanje serije. Jedna od glavnih odlika Lucka je autentičnost, posebice prekrasne scene konjičkih trka, i bila je to nepremostiva prepreka nastavku snimanja. Serija je već ranije bila obnovljena za drugu sezonu, ali HBO je bio primoran povući tu odluku zbog lošeg publiciteta koji se počeo skupljati te, jednim dijelom, brige za životinje. Da, gledanost je bila slaba, ali usprkos raznim teorijama zavjere i nagađanjima kojima se neki vole razbacivati, nije bila presudan faktor.

Uglavnom, Luck noćas završava prvu i jedinu sezonu najavom velike utrke u kojoj će sudjelovati Gettin’ Up Morning i Pint of Plain, konji Waltera Smitha i Tura Escalantea, odnosno Gusa i Acea. Televizija će biti osiromašena za jednu predivnu, ali nerijetko nerazumljivu i tešku seriju. Pozabavit ćemo se post mortem recenzijom početkom idućeg tjedna; iako smo je obećali već ranije. Ovog puta časna pionirska da ćemo je napisati.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sAJgyLJM7CQ[/youtube]
5 komentara
  • Meni se nažalost serija ne sviđa,al je neosporiva kvaliteta glumaca i serije tako da RIP LUCK

  • Serija je stvarno ponekad teška za shvatiti, u početku sam mislio da će mi to biti veći problem, ali je atmosfera nenad*ebiva (izbor glazbe je odličan) i tjeralo me da gledam do kraja. Šteta za otkazivanje.

  • Šteta. Iako sam odustao od praćenje nakon prve dvije epizode jer doslovce nisam imao blage veze o čemu pričaju i koja je radnja, ali vidi se da je kvalitetna i da bi stekla svoju publiku.

  • Najbolja serija ove sezone. Bolja od Homelanda. Svi likovi su super, a vizualni stil i prikaz tog svijeta konjičkih utrka besprijekoran.

  • slažem se da je serija kvalitetna, i na visokoj razini. međutim, ponekad stvarno teška za praćenje čak i meni koji sam zagriženi fan drame ;)

    šteta što se otkazuje, jer imala je potencijala.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861