Sex Education: Netflix je najavio drugu sezonu za sredinu siječnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Sex Education: Netflix je najavio drugu sezonu za sredinu siječnja

Sex Education: Netflix je najavio drugu sezonu za sredinu siječnja

Skoro točno godinu dana od prve sezone — Netflix je najavio datum povratka jedne od svojih najboljih ovogodišnjih serija, Sex Education. Web-videoteka bila je zadovoljna odazivom svojih pretplatnika, ali i pozitivnim kritikama na prvu sezonu. U potezu koji je mnoge iznenadio, Netflix je obznanio da je skoro 40 milijuna pretplatnika gledalo seriju unutar prvih mjesec dana.

Sex Education prati društveno nezgrapnog mladića Otisa Milburna (Asa Butterfield) i njegovu majku Jean (Gillian Anderson) koja radi kao seksualna terapeutkinja. Otis i njegov prijatelj Eric (Ncuti Gatwa) dolaskom u novu školu iskorištavaju podivljalu atmosferu svojih tinejdžerskih šulkolega i zajedno s dežurnom buntovnicom Maeve (Emma Mackey) otvaraju svojevrsnu seksualnu kliniku u kojoj pomažu svojim vršnjacima. Druga sezona će se baviti novim Otisovim problemima u njegovoj friškoj vezi, ali i epidemijom klamidije u srednjoj školi koju junaci serije pohađaju.

Laurie Nunn autorica je Netflixove britanske serije čija će druga sezona imati osam epizoda, baš kao i prva. Snimanje je trajalo od proljeća do kraja ljeta. Druga sezona stiže 17. siječnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861